FATALNI ZAVODNIK

Tajno vjenčanje zlatnog dečka Hollywooda: Josh Hartnett oženio dugogodišnju djevojku

Iako je bio velika zvijezda ranih 2000-ih, odlučio se odmaknuti od svjetala reflektora i pobrinuti se za svoje mentalno zdravlje

Josh Hartnett i Tmasin Egerton 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Zvijezda filma "Pearl Harbor", Josh Hartnett (43) potajno se vjenčao sa svojom dugogodišnjom ljubavlju, Tamsin Egerton (33) u studenom 2021., potvrdio je njegov predstavnik za Page Six.

Hartnett i Egerton vjenčali su se u gradskoj vijećnici Old Marylebone u Londonu, izvijestio je u subotu The Sun, u prostoriji koja prima samo 12 osoba.

“Oni su oduševljeni kao i uvijek i htjeli su to učiniti službenim u skromnoj aferi. Bila je to otmjena ceremonija sa samo šačicom bliskih osoba, obitelji i prijatelja”, rekao je prijatelj para.

“Stvarno su sretni što žive skromnim životom daleko od šoubiznisa i crvenih tepiha, uživaju biti ispod radara javnosti", otkrili su njihovi prijatelji.

image
Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda "40 dana i 40 noći" i Egerton roditelji su troje djece, a u siječnju 2021. Hartnett je potvrdio da su dobili treće dijete.

“Najviše sam ponosan na to što sam otac troje djece i imam dobar odnos sa svojom partnericom i odličan obiteljski život,” rekao je tada glumac te je dodao: “I još uvijek mogu dobro raditi svoj posao i, kako sam stario, likovi koje utjelovljujem su postali zanimljiviji".

Dok je Hartnett bio velika zvijezda ranih 2000-ih, odmaknuo se od svjetla reflektora kako bi se pobrinuo za svoje mentalno zdravlje.

image

Josh Hartnett, Jason Statham, Aubrey Plaza

Miramax/Planet/Profimedia

“Bio sam na naslovnici svakog časopisa”, objasnio je za Details u svibnju 2014. “Nisam mogao nikamo ići. Nisam se osjećao ugodno u svojoj koži. Bio sam sâm. Nisam nikome vjerovao", rekao je glumac.

"I dalje mi se nude filmske i TV uloge, srećom, ali prije mnogo godina, ako sam vidio ulogu koju sam želio, postojala je velika šansa da je mogu zgrabiti", rekao je glumac koji se pojavljuje i u filmu "Penny Dreadful".

“Kada sada vidim ulogu, moram se boriti za nju. To nije loše, zapravo je više isplativo. Depresivno je kad ti nešto ne ide, ali samo na trenutak", zaključio je glumac za kojim još uvijek uzdišu žene diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:43