‘GOLA‘ I BOSA

Talijani joj već prijete zatvorom, a ovim izdanjem dodatno ih je iznervirala: Supruga Kanyea Westa opet šeće polugola...

Ovaj Biancin golišavi outfit neodoljivo podsjeća na odjeću koju je Kim Kardashian dizajnirala za svoj brend SKIMS

Kanye West i Bianca Censori

 Profimedia/

Supruga repera Kanyea Westa, Bianca Censori, ponovno je privlačila pažnju svojim golišavim izdanjem u Italiji. Nakon što su Talijani već izrazili svoje nezadovoljstvo zbog njezinih odjevnih kombinacija, pa su novu reperovu suprugu prijavili policiji zbog njezina kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama njihove katoličke zemlje, 28-godišnja Bianca odlučila se oglušiti na sve to i ponovno pokazati svu svoju raskoš.

Besramna Australka ovog je puta prošetala u poluprozirnom kombinezonu koji gotovo ništa ne prepušta mašti. Svoje smjelo izdanje upotpunila je bijelim štiklama, a može se primijetiti i da ne nosi grudnjak.

image

Bianca Censori

Profimedia/

Za razliku nje, 46-godišnji Kanye odijenuo se ‘od glave do pete‘ - on je odabrao crnu majicu dugih rukava i crne široke hlače, a opet je ulicama hodao bos. Viđen je i kako hoda s bocom šampanjca u ruci.

image

Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ovaj Biancin golišavi outfit neodoljivo podsjeća na odjeću koju je Kim Kardashian, bivša Kanyeova supruga, dizajnirala za svoj brend SKIMS.

Obožavatelji na društvenim mrežama nisu propustili priliku da izraze svoju zabrinutost jer smatraju da reper i njegova supruga riskiraju svoje zdravlje zbog modnog stila.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ovo je nepristojno i iskreno vrlo nehigijenski. Jadna Italija", komentirao je jedan obožavatelj njihovo bosonogo izdanje.

"Grozno. U restoran idu bosonogi, a da ne spominjem i to da je njoj pola stražnjice otkriveno", dodao je drugi.

"Zar ne postoji pravilo koje propisuje da se prilikom večere u restoranu mora imati obuću i košulju?", pitao se treći.

Bilo kako bilo, Bianci Censori prijeti novčana kazna od 10 tisuća eura, a čak bi se mogla suočiti i sa zatvorskom kaznom tijekom svog talijanskog putovanja. Hodala je ulicama Italije ‘gotovo gola‘, a prema talijanskom Ustavnom sudu, za to bi je mogla stići novčana kazna u iznosu između 5000 i 10.000 eura. Onaj tko se u takvom izdanju izlaže mjestu ili u blizini mjesta gdje su maloljetnici, može biti kažnjen i s kaznom od četiri mjeseca pa sve do četiri godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:25