TALIJANSKA RODBINA

Talijani ljuti na Biancu i Kanyea zbog odjevnih kombinacija, no Biancina obitelj zamjera im nešto drugo: ‘Sramota je...‘

Bianca je talijanskih korijena, a svoju obitelj u Italiji nije posjetila zbog čega se oni osjećaju ignorirano

Kanye West i Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Dok su supružnici Bianca Censori i Kanye West ovog ljeta bili u Italiji i svojim kontroverznim odjevnim kombinacijama ljutili Talijane, čini se da je još nekome zasmetalo njihovo ponašanje na odmoru.

Naime, Bianca ima dio obitelji u Italiji koji tvrdi da ih je par ignorirao, pa im zamjeraju što ih nisu posjetili dok su bili u Italiji i uživali u Veneciji, Milanu i Firenci.

image

Bianca Censori u Firenci

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Biancina rođakinja Fabiola Censori iz talijanskog primorskog grada Giulianove govorila je za Daily Mail o tome kako se obitelj osjeća zanemareno.

„Nisam nikad upoznala Biancu iako bih voljela. Sramota je što nas nije posjetila kada je bila na odmoru u Italiji. Mogli smo joj pokazati gdje su njezin tata, njegova braća i sestre, djed i baka odrasli. Njezin tata bio je ovdje prije nekoliko godina i imali smo divnu večer s cijelom obitelji, bilo ga je divno vidjeti. Ali za Biancu i Kanyea nemam komentara. Osjećamo se ignorirano.“

Rođakinja Andrea također je progovorila za Daily Mail o paru.

„Čula sam od drugih rođaka o njoj i čini mi se zbila zabavnom. Zamišljam da bi večer vani s njom i Kanyeom bila veoma zabavna“, rekla je Andrea i dodala kako se nada da će ih Bianca posjetiti sljedeći put kad bude u Italiji.

Biancini djed Filippo i baka Grazia Censori emigrirali su iz Gulianove u 60-im godina prošlog stoljeća sa svoje petero djece.

Podsjećamo, West (46) i Bianca (28) punili su naslovnice kada su putovali Europom zbog svojih oskudnih odjevnih kombinacija. Vjerovalo se da brak para nije legalan jer nisu predali vjenčani list, ali prošlog tjedna objavljeno je da su se legalno vjenčali u Kaliforniji 20. prosinca 2022. Par je dobio „povjerljivu dozvolu za vjenčanje“ jer su željeli tu posebnu ceremoniju održati što privatnijom.

„Ye je megazvijezda već dva desetljeća, a njegov prvi brak bio je s nekim tko gotovo cijelo vrijeme živi ispred kamere“, izvor je rekao za Daily Mail, kako piše Page Six.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Bianca i Ye imaju drugačiju energiju. Jako su privatni, veoma privrženi i posvećeni jedno drugom. Mislim da oboje žele vrijeme samo za njih.“

Par se vjenčao zbog religijskih razloga kako bi mogli „biti intimni“, izvještava US Weekly.

West je ranije bio u braku s Kim Kardashian s kojom se razveo 2021., a s njom ima četvero djece – North (10), Saint (7), Chicago (5) i Psalm (4).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:19