PRIJETI IM I ZATVOR?

Talijanima prekipjelo, drastično kaznili raskalašene Kanyea i Biancu: ‘Ovdje nikad više neće ploviti‘

Par je izazvao kontroverzu kada su uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, a reper je pokazivao golu stražnjicu

Kanye West i Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kanye West i njegova nova supruga Bianca Censori dobili su doživotnu zabranu iznajmljivanja brodova u venecijskim kanalima nakon prošlotjednog skandala koji je obišao svijet.

Naime, par je izazvao kontroverzu prošlog ponedjeljka kada su uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, dok je West otkrivao svoju golu stražnjicu turistima koji su buljili u njih. Američki reper je tada viđen kako sjedi na stražnjem dijelu čamca dok njegova 28-godišnja supružnica odmarala glavu u njegovom krilu.

image

Kanye u čamcu

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Venezia Turismo Motoscafi, tvrtka koja je iznajmila brod Westu i Censori, ekskluzivno je razgovarala s australskim Daily Mailom i potvrdila da par "više nije dobrodošao" na njihove brodove. U svom priopćenju, tvrtka je osudila "nepristojnu aktivnost para", potvrdivši da "nisu u potpunosti znali" što se događalo na čamcu.

image

Kanye u obilasku Venecije

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Vozač je morao paziti na promet i nije vidio njihovo nepristojno ponašanje. Da ih je primijetio, odmah bi ih iskrcao i nadležnima prijavio - tvrde iz Venezia Turismo Motoscafija.

- Osim toga, u plovilu je bila i treća osoba, koja je pratila gospodina i gospođu West, koja je kapetanu ionako zaklanjala pogled na stražnju stranu čamca - dodali su. Inače, Venezia Turismo Motoscafi jedna je od vodećih venecijanskih privatnih prijevoznih tvrtki, koja se može pohvaliti impresivnim nizom slavnih klijenata, uključujući Lady Gagu, Harryja Stylesa, Florence Pugh, Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Podsjetimo, kobni prizor iz Venecije osudili su diljem svijeta zbog iznimne nepristojnosti i neprimjerenog ponašanja 46-godišnjeg glazbenika. West, koji je bio odjeven u crno, promatrao je grad s povišenog i otvorenog dijela brodice s djelomično spuštenim hlačama. Uz brojne komentare i negodovanje javnosti diljem interneta, Kanyeova bivša supruga Kim Kardashian također je bila zabrinuta u vezi kontroverznog repera jer tvrdi da "nešto očito ne štima s njim" i ne zna kako će to "sve objasniti djeci".

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, Bianca i Kanye su već nekoliko tjedana na odmoru u Europi, točnije, Italiji, a ovo im nije prvi put da su se susreli s kaznama, odnosno, zabranama. Talijani su već izrazili svoje nezadovoljstvo zbog Biancinih odjevnih kombinacija, pa su novu reperovu suprugu prijavili policiji zbog njezina kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama njihove katoličke zemlje. Dok će Kanyeova gola stražnjica, barem za sada, proći nekažnjeno, Bianci Censori prijeti novčana kazna od 10 tisuća eura, a čak bi se mogla suočiti i sa zatvorskom kaznom tijekom svog talijanskog putovanja. Hodala je ulicama Italije "gotovo gola" u polu-prozirnom bež kombinezonu, a prema talijanskom Ustavnom sudu, za to bi je mogla stići novčana kazna u iznosu između 5000 i 10 tisuća eura. Onaj tko se u takvom izdanju izlaže mjestu ili u blizini mjesta gdje su maloljetnici, može biti kažnjen i s kaznom od četiri mjeseca pa sve do četiri godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:20