VRUĆA ZABAVA

Talijanski junaci okupirali plaže s ljepšim polovicama, društvo im pravi i brineta hrvatskog prezimena

U posebnom fokusu svakako je zgodna brineta hrvatskog prezimena Thessa Lacovich, zgodna zaručnica Manuela Locatellija
Gianluigi Donnarumma i djevojka Alessia Elefante
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Europski prvaci, talijanski golman Gianluigi Donnarumme i Manuel Locatelli uživaju u zasluženom odmoru na Sardiniji u vrućem društvu svojih djevojaka na plaži.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Donnarummeova djevojka Alessia Elefante i Locatellijeva Thessa Lacovich nemaju ništa protiv cjelodnevnog sunčanja na plaži, no nisu računale da ih u stopu prate paparazzi.

image
Gianluigi Donnarumma i Alessia Elefante (D), Manuel Locatelli i Thessa Lacovich (L)
Mega/The Mega Agency/Profimedia

U posebnom fokusu svakako je zgodna brineta hrvatskog prezimena Thessa Lacovich, zgodna zaručnica talijanskog nogometaša Manuela Locatellija kojoj je obitelj porijeklom iz naših krajeva iako je ona rodom, pak, s Kostarike.

image
Thessa Lacovich, desno na fotografiji u sivom bikiniju
Mega/The Mega Agency/Profimedia

O zgodnoj brineti koja je za svog dragog iz petnih žila navijala na nedavnom Euru ne zna se puno informacija.

Poznato je tek da Thessa i Manuel hodaju već četiri godine, te da je 23-godišnja djevojka u Italiju došla iz Kostarike, na studij. Locatellijeva djevojka studirala je na Katoličkom sveučilištu Presvetog srca, trenutno se, s diplomom stratega digitalne komunikacije, bavi internetskom trgovinom. Tijekom studija radila je za kao producentica u odjelu Sky Cinema.

Thessa i Manuel skupa su četiri godine, a premda su neki nagađali da su se vjenčali, talijanski mediji tvrde da će to napraviti tek dogodine. O svom privatnom životu mladi par se u medijima ne želi previše oglašavati, a Thessa se drži poslovice kako slike govore više od riječi, pa je poprilično aktivna na svom Instagramu profilu na kojem uz fotografije na kojima nema previše odjeće rado objavljuje i slike konja, te kućnog ljubimca, nedavno umrlog psića Teddyja, kojem je Manuel posvetio gol što ga je zabio kada je Italija na Euru igrala protiv Švicarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:40