OSTALI SU PRIJATELJI

Talijanski playboy uživa na jahti s 30 godina mlađom bivšom ženom: Dok se ona sunča, on ‘dimi‘

Talijanska manekenka pritom je pokazala vitku figuru i zavidne trbušnjake u lijepom žutom bikiniju

Flavio Briatore i Elisabetta Gregoraci

 Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Talijanski milijarder i poslovni čovjek Flavio Briatore (72) i njegova bivša supruga Elisabetta Gregoraci ostali su u prijateljskom odnosu čak i nakon razvoda 2019. godine. Budući da su prijatelji, odlučili su i zajedno provesti odmor na njegovoj jahti One u Porto Cervu na Sardiniji.

Talijanska manekenka (42) pritom je pokazala vitku figuru i zavidne trbušnjake u lijepom žutom bikiniju dok se izležavala na luksuznom plovilu i upijala zrake sunca.

image

Elisabetta Gregoraci

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Briatore je viđen u kupaćim gaćama i s kapom na glavi, a pritom je pušio električnu cigaretu.

Bivši par, kojem su se pridružili i neki prijatelji, izležavao se na jahti, a pritom su izgledali kao da su zadubljeni u međusobni razgovor.

image

Flavio Briatore

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši supružnici vjenčali su se u Rimu 2008., a dvije godine kasnije dobili su sina. Godine 2018. počela su šuškanja da imaju problema i da se razvode. Prema papirima za razvod u koje je talijanski tjednik Oggi dobio uvid, Elisabetta je ostala u njihovoj kući u Monaku, a on joj plaća i ‘golem‘ iznos za uzdržavanje.

Flavio se proslavio kao direktor Renaultove momčadi F1, a prethodno je bio u vezi s Heidi Klum. Razišli su se kada je milijarder viđen kako ljubi drugu ženu. Dobili su kćer Helene Leni Samuel. I dok se brine o sinu kojeg je dobio s Elisabettom, za Leni nikada nije mario. Čak je 2009. odobrio glazbeniku Sealu, tadašnjem Heidinom suprugu, da službeno posvoji Leni.

Elisabetta Gregoraci svoju je karijeru pak započela kao plesačica u talijanskom TV showu "Libero", a kasnije je zamijenila manekenku Evu Herzigovu u kampanji za Wonderbra. Talijanska nacionalna televizijska kuća RAI dala joj je otkaz nakon što se otkrilo da je nudila seksualne usluge u zamjenu za posao. Poslije ove kontroverze, angažman voditeljice u emisiji "Buona Domenica" sredio joj je bivši talijanski premijer i vlasnik Mediaseta, Silvio Berlusconi.

Bogati Talijan bio je i s manekenkom Naomi Campbell, a našao se usred velikog skandala nakon što se njegovo ime pojavilo u "crnoj knjizi" kontakata Jeffreyja Epsteina, ozloglašenog pedofila koji je umro u zatvoru u New Yorku u kolovozu 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:16