ODMOR NA JADRANU

Tamara Ecclestone upoznaje malu kćer Serenu s ‘predivnom Hrvatskom‘

‘Baš sam sretna što sam se vratila ovamo. Posljednji put kada sam bila ovdje, Serena je još bila u mom trbuhu‘, napisala je Ecclestone
Kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, osim
11-mjesečne Serene, ima i sedmogodišnju Sophiju
 Tamara Ecclestone/Instagram

Tamara Ecclestone i ovog ljeta uživa na Jadranu. Ta 37-godišnja kći bivšeg šefa Formule 1 na Instagramu je podijelila obiteljske fotografije s broda na kojima ona i suprug Jay Rutland poziraju s kćerkicom Serenom, koju je rodila prošlog rujna.

"Predivna Hrvatska, baš sam sretna što sam se vratila ovamo. Posljednji put kada sam bila ovdje, Serena je još bila u mom trbuhu", napisala je Tamara uz fotografije na Instagramu.

"Upoznajem Serenu s Hrvatskom", istaknula je kći Riječanke Slavice Radić Ecclestone uz slike na kojima drži Serenu u naručju. Podsjetimo, osim Serene, Tamara ima i kćerkicu Sophiju (7).

Zanimljivo je da je Tamara drugi put postala mama iste godine kada je njezin otac Bernie Ecclestone u 90. godini dočekao svojeg prvog sina, Acea, koji mu je četvrto dijete. I Bernie je nedavno u društvu 46 godina mlađe nove supruge Fabiane boravio u Hrvatskoj, a posjetili su Dubrovnik i Trogir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05