SESTRE NA JADRANU

Tamara Ecclestone voli hrvatske slatkiše, na Instagramu otkrila koje najviše obožava

Tamara i Petra borave na području Dubrovnika i Hvara uživajući na jahti Petara koja je u vlasništvu njihova oca Bernija Ecclestonea.
Tamara Ecclestone
 Instagram

Sestre Ecclestone od početka lipnja borave u Hrvatskoj sa svojim obiteljima i uživaju u čarima naše jadranske obale. Iskoristile su priliku i popuštanje epidemioloških mjera da pobjegnu iz Velike Britanije, koja je u to vrijeme još uvijek bila u debelom lockdownu.

Tamara i Petra borave uglavnom na području Dubrovnika i Hvara uživajući na jahti Petara koja je u vlasništvu njihova oca Bernija Ecclestonea.

Tamara se često oglašava na Instagramu te sa svojim obožavateljima dijeli lijepe trenutka s ljetovanja na Jadranu, a u najnovijim objavama otkrila je da voli jesti popularne hrvatske proizvode. Na Instagram storyjima je ostavila fotografije Kiki bombona i Cedevite.

Britanci žestoko napadaju bogate nasljednice zbog luksuznog odmora u Hrvatskoj, pa je Tamara nedavno bila prisiljena oglasiti se na društvenim mrežama.

Odgovorila je kritičarima i objasnila situaciju.

- Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, ja tijekom karantene nisam uopće napuštala svoju kuću. Nisam izlazila čak ni u park ili na tjelovježbu. Napola sam Hrvatica i odlučila sam da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, a to nije zabranjeno i ovdje slijedim sva pravila koja su na snazi u Hrvatskoj. Ako se ne varam, nitko me nije obavezan pratiti, tako da znate što vam je činiti, napisala je između ostalog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:44