ZVAT ĆE SE 'REPUTATION'

TAYLOR SWIFT NAJAVILA NOVI ALBUM Nakon višegodišnjeg izbivanja sa scene i medijskih kontroverzi, pjevačica želi izravnati račune

Taylor Swift je putem društvenih mreža najavila da će njezin novi album izaći u studenom te da će prvi single izaći ovog tjedna
 Taylor Swift / INSTAGRAM

Američka pop pjevačica Taylor Swift u srijedu je najavila da će njezin novi album naslovljen 'Reputation' izaći u studenom ove godine, piše The Guardian. Prema najavama na društvenim mrežama, prvi single s albuma čut ćemo do kraja ovog tjedna.

Na omotu albuma 'Reputation' može se vidjeti Swift koja je napola prekrivena izmišljenim novinskim člancima u kojima piše isključivo njezino ime i prezime. Fotografirali su je fotografi Mert & Marcus.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Swift se pritajila nakon što je Kim Kardashian u javnost pustila snimku pjevačičinog razgovora s njezinim mužem, glazbenikom Kanyeom Westom, u kojem Swift daje za naslutiti da je znala da će je West spomenuti u pjesmi Famous.

Podsjećamo, Kanye West je u Famous uvrstio stih 'I feel like me and Taylor might still have sex, Why? I made that bitch famous (Goddamn), I made that bitch famous' ('Osjećam kao da bismo se Taylor i ja još uvijek mogli poseksati, Zašto? Ona je slavna zbog mene (Jebemu), Ona je slavna zbog mene').

Swift se nakon izlaska te pjesme u govoru na dodjeli nagrada Grammy dotaknula spornih stihova. No, nakon izlaska snimke razgovora s Westom dobar se dio javnosti okrenuo protiv Swift jer je izgledalo da je pjevačica tobožnju kontroverzu oko spominjanja u pjesmi Famous odobrila.

Pjevačica se zato prošlog tjedna aktivirala te je počela objavljivati tajnovite poruke na društvenim mrežama. Nejasno je međutim kako će njezin novi album zvučati te kojom će se tematikom baviti. Ako je suditi po naslovu albuma, Swift bi se barem u jednoj pjesmi mogla obračunati s medijima i nekima od svojih slavnih prijatelja.

Neke od pjevačičinih najuspješnijih pjesama nastale su nakon prekida s dečkima Jakeom Gyllenhaalom, Johnom Mayerom, Joeom Jonasom i Harryjem Stylesom te nakon okončavanja prijateljstva s Katy Perry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:10