GIRLS NIGHT OUT

Taylor Swift pustila ruku Travisa Kelcea kako bi uživala u večeri s curama: Bila je tu i Selena Gomez

Taylor Swift, Selena Gomez, Zoë Kravitz i Keleigh Teller uputile su se na večeru zajedno

Taylor Swift, Keleigh Teller, Selena Gomez i Zoe Kravitz

 Profimedia/

Taylor Swift se u ovom izlasku nije držala za ruke sa svojim još za javnost neslužbenim dečkom Travisom Kelceom, već se družila s curama Selenom Gomez, Zoë Kravitz i Keleigh Teller u Sushi Parku u zapadnom Hollywoodu u četvrtak.

Prijateljstvo Taylor i Selene traje još od 2008. kad je Swift hodala s Joeom Jonasom, a Gomez s njegovim mlađim bratom Nickom Jonasom.

Taylor, koja se oslanja na stilista Josepha Cassella Falconera, nosila je bijeli prozirni top preko crne majice bez rukava i širokih plavih traperica. Plavu kosu skupila je kopčom, a od šminke nosila je upečatljivi crveni ruž.

image

Keleigh Teller, Taylor Swift i Selena Gomez krenule na večeru

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Selena je također skupila kosu u crni uredni rep, a kao i Taylor nosila je plave traperice i crnu majicu, a uz to odgovarajući kaput i bijele sandale.

Zoë je također podigla svoju kosu i nosila je crnu odjevnu kombinaciju. Ona je jedna od šest tekstopisaca koji su zaslužni za Swiftinu uvodnu pjesmu "Lavander Haze" s njezinog 10. studijskog albuma "Midgnights".

Keleigh Teller, glumica i suradnica Taylor Swift, raspustila je dugu smeđu kosu oblikovanu u lagane lokne, a preko crne odjevne kombinacije isticala se bijela jakna. Poznata je po glumi u Taylorinim spotovima "I Bet You Think About Me" (Taylor‘s Version) (2021.) i "Dance" (2017.).

Podsjećamo, sve oči ovih dana uprte su u Taylor jer je za vikend bila promocija njezinog koncertnog filma "Taylor Swift: The Eras Tour", ali i zbog toga što se sve češće druži s nogometašem Kansas City Chiefsa, Travisom Kelceom. Par, koji nije javno potvrdio svoju vezu, viđen je kako se drže za ruke u javnosti.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:10