OPET BRITANAC?

Tek što je prekinula s bivšim, Taylor Swift ljubi novog dečka? ‘Spremni su izaći u javnost, ludo su zaljubljeni‘

Insajder tvrdi da Taylor Swift želi biti transparentnija u pogledu svog ljubavnog života s novim dečkom

Taylor Swift tijekom svoje ”Eras” turneje

 Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia

Taylor Swift je pronašla novog britanskog ljepotana nakon što je prekinula s glumcem Joeom Alwynom.

image

Matty Healy

Terry Blackburn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Naime, ova 33-godišnja pop megazvijezda, koja se nedavno pojavila i u novoj pjesmi The Nationala, navodno je zaljubljena u frontmena benda "The 1975" Mattyja Healyja te su spremni izaći u javnost sa svojom romansom na njenom koncertu u Nashvilleu ovog petka, prenosi Daily Mail.

image

Matty Healy iz benda The 1975

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Budući da je popularna pjevačica nedavno prekinula s Alwynom, izvor tvrdi da će ozbiljna veza bez sumnje biti šok za mnoge jer je spomenuti insajder za publikaciju rekao da su "ludo zaljubljeni".

image

The 1975 na Saturday Night Liveu

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Taylor je trenutačno usred američkog dijela svoje turneje "The Eras Tour", dok su The 1975 na koncertnoj turneji zvanoj "At Their Very Best". Prema izvoru, oboje su bili zauzeti obavezama, ali čine sve što mogu kako bi ostali u stalnoj komunikaciji.

- I Matty i Taylor bili su na turneji proteklih nekoliko tjedana, pa su dosta vremena proveli koristeći FaceTime i poruke, ali ona jedva čeka da ga ponovno vidi. Kao dvije međunarodne megazvijezde, bolje od ikoga razumiju pritiske poslova jedno drugoga i nevjerojatno podržavaju međusobne karijere - objasnio je pouzdani izvor.

image

Taylor Swift tijekom svoje "Eras" turneje

Eyepix Group/Beem/Beem/Profimedia

Kako je Taylor svoj dugogodišnji odnos s Joeom držala u velikoj tajnosti, insajder tvrdi da pjevačica sada želi biti transparentnija u pogledu svog ljubavnog života s Mattyjem.

- Oboje su silno ponosni i uzbuđeni zbog ove veze i, za razliku od Taylorine posljednje, koja je namjerno držana podalje od svjetla reflektora, ona želi pokazati ovu romansu, a ne je skrivati. Taylor samo želi živjeti svoj život i biti sretna. Rekla je prijateljima da Matty leti u Nashville tijekom vikenda kako bi je podržao usred njezine turneje - zaključuje izvor.

image

Taylor Swift

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Čini se da Taylor preferira britanske muškarce jer, uz Joea i Mattyja, izlazila je s još nekoliko Britanaca - Harryjem Stylesom, Calvinom Harrisom i Tomom Hiddlestonom.

Podsjetimo, prije nego što se počelo pisati o Taylor i Mattyju, prošlog su tjedna na stranici DeuxMoi, popularnom Instagram računu koji pokušava razotkriti tajne veze poznatih, započele glasine o vezi Fernanda Alonsa i Taylor. Isto tako, nekoliko španjolskih časopisa pisalo je o Taylor i španjolskom F1 vozaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:45