NOLE U HRVATSKOJ!

Teniski as sletio u Zadar: ‘Ovdje sam prvi put, želim cijelom svijetu poslati snažnu poruku!‘

Novaka Đokovića u zadarskoj zračnoj je luci dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić
Nikolina babić i Novak Đoković u Zadru
 Privatna arhiva

Najbolji tenisač svijeta, 33-godišnji Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima sletio u Zračnu luku Zadar. Prvi je ovo Đokovićev posjet Zadru.

- Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta - rekao je Đoković ususret dolasku.

Novaka Đokovića u zadarskoj zračnoj je luci dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je tom prilikom poželjela dobrodošlicu Novaku i pratnji.

image
Nikolina babić i Novak Đoković u Zadru

- Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adria Tour ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobjedi! - rekla je Babić.

image
Đorđe Djokovic, brat Novaka Đokovića
Jure Miskovic/Cropix

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od danas na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:55