BOŽICE S BUČICAMA

Teretane pred usijanjem: Evo kako tijela za ljeto klešu Megan Fox, Lady Gaga i jedna Playboyeva zečica

Savršene figure pri izlasku s treninga pokazale su Olivia Wilde i Joy Corrigan, ali i Lady Gaga tijekom shoppinga u Malibuu

Joy Corrigan, Megan Fox, Rita Ora

Pločice su opet u modi. Što nam je ljeto sve bliže to celebrity fotografi imaju više posla pred teretanama i hvataju glumice, supermodele i pjevačice dok u tajicama, sportskim topovima i tenisicama izlaze is treninga. Zanimljivo, ovog proljeća umjesto grudiju i stražnjica u prvom planu tabloidnih raporta goli su, do savršenstva isklesani trbušnjaci, i uski strukovi. Paparazzi su tako nedavno ispred teretane u Los Angelesu ponovno uhvatili glumicu i redateljicu Oliviju Wilde (39) koja se tamo nekoliko puta prilikom vježbanja slučajno susrela sa svojim bivšim dečkom, rock pjevačem Harryjem Stylesom (29).

image

Olivia Wilde

@celebcandidly/Mega/The Mega Agency/Profimedia/@celebcandidly/mega/the Mega Agency/profimedia

Wildeova nije naravno jedina. Strane agencije prepune su fotografija super vitke plavokose Victorijine anđelice Joy Corrigan (28), inače bivšeg Playboyevog i Sports Illustrated modela koja svaki dan, također u Los Angelesu teše svoju figuru.

U akciji je jučer uhvaćena i pop zvijezda Lady Gaga (37). Dok je shoppingirala po Malibuu ponosno je pokazivala ravni goli trbuh. Pjevačica definitivno radi na sebi i živi zdravo, zaključili su tabloidi. Gaga je inače upravo završila snimanje filma ‘Joker: Folie a Deux‘ s Joaquinom Phoenixom.

Pjevačica Alicia Keys pobjegla je čak u Cabo i isplovila na jahti kako bi se sakrila od medija, ali svejedno je uhvaćena dok vesla u kajaku, a po njenoj figuri vidi se da itekako pazi što jede te da intenzivno vježba, zaključuju novinari.

image

Joy Corrigan

Filmdigitals//mega/The Mega Agency/Profimedia/Filmdigitals//mega/the Mega Agency/profimedia

Dosad je ipak najviše pohvala svojim izgledom pokupila Megan Fox, koja je zapanjila figurom na crvenom tepihu u New Yorku gdje se pojavila na eventu Sports Illustrateda. Iako se najviše pričalo o njenom bujnom dekolteu, zamijećeni su i njen perfektni struk i savršeno ravni trbuh koji je prekrila prozirnom haljinom.

Fit izgledom pohvalile su i Kylie Jenner i Rita Ora, a u velikoj fotogaleriji pogledajte kako se svjetske zvijezde pripremaju za ljeto.

image

Rita Ora

Backgrid Au/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid Au/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Emily Feld

Vincija Swim/Planet/Profimedia/Vincija Swim/planet/profimedia
image

Lady Gaga

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Kylie Jenner

Glow/Planet/Profimedia/Glow/planet/profimedia
image

Megan Fox

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
image

Alicia Keys

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 05:56