STIGLA NOVA BEBA

Terminator je ponovno postao djed: Kći Arnolda Schwarzeneggera rodila drugi put, ali skriva slike bebe

Prva vijest da je Katherine Schwarzenegger trudna pojavila se u prosincu 2021.ali to je javno priznala tek ovog ožujka

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt

 Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Katherine Schwarzenegger, kći glumca Arnolda Schwarzeneggera i selfhelp autorica rodila je u subotu svoje drugo zajedničko dijete s glumcem Chris Prattom, njegovo treće.

- Jako smo uzbuđeni što možemo objaviti rođenje naše druge kćeri, Eloise Christine Schwarzenegger Pratt, oglasio se glumac na svom Instagram profilu dan u nedjelju.

- Mama i beba su dobro, osjećamo se više nego blagoslovljeni i zahvalni, napisao je na kraju svoje poruke na društvenim mrežama.

Vijest da je kći Arnolda Schwarzeneggera trudna pojavila se u prosincu 2021., trudnički trbuh pokazala je istoga mjeseca, ali se javno oglasila o trudnoći tek u ožujku ove godine.

- Trudne mame, recite mi možete li i vi piti samo ledenu vodu, napisala je 32-godišnja autorica uz snimku koju je objavila na svom Instagram profilu.

Schwarzenegger je jednako tako bila povučena za vrijeme trudnoće sa svojim prvim djetetom, jednogodišnjom kćeri Lyon.

image

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Od njenoga rođenja, autorica i glumac nisu objavljivali svoju kćer na društvenim mrežama što je ona objasnila Hodi Kotb gostujući u emisiji "Today" u ožujku 2021.

- Nisam odrasla u svijetu društvenih medija, osjećam da dijelimo toliko toga u današnjem svijetu, govorila je Schwarzenegger te nastavila:

- Mislim da je jedan od najvećih darova koje su roditelji ikada dali meni, mojoj braći i sestrama dar privatnosti i normalnoga odgoja, ističe.

image

Arnold Schwarzenegger s Katherine dok je i ona još bila beba

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

- Imali smo stvarno normalno i čarobno djetinjstvo i bilo nam je dopušteno da na neki način budemo svoji ljudi, da imamo vlastiti identitet i da odlučimo zakoračiti u bilo koji oblik javnosti koji želimo kada se osjećamo ugodno, dijeli autorica nazivajući ovo iskustvo nevjerojatnim darom svojih roditelja, oca slavnoga Arnolda Schwarzegennera i majke Marije Shriver.

Zvijezda filma "Jurassic World" bio je u braku s glumicom Annom Faaris od 2009. do 2018., no već iste godine započinje romantičnu vezu sa Schwarzenegger, a par se vjenčao u lipnju 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 21:04