GLUMAC U HRVATSKOJ

Teška noć, Barney? Američka TV zvijezda na Hvaru kao kod kuće, partijao je do jutra!

Slavni holivudski glumac krajem kolovoza se s obitelji ponovno vraća na Hvar gdje ljetuje već drugu godinu zaredom
Neil Patrick Harris i domaćica Magdalena

Sezonu partijanja u hvarskom klubu Carpe Diem otvorio je jedan od omiljenih holivudskih glumaca Neil Patrick Harris (47).

Publici dobro poznat kao Barney Stinson iz humoristične serije “Kako sam upoznao vašu majku”, Neil Patrick Harris odlučio je pauzu od snimanja novog filma iskoristiti za odlazak na Hvar gdje je proveo nekoliko dana.

Kako smo već ranije izvijestili, prvo je uživao u mediteranskoj večeri u društvu poznatog hrvatskog fotografa Jadrana Lazića i pjevača Ashera Monroea u čuvenom hvarskom restoranu Gariful koji već godinama posjećuju najveće svjetske zvijezde poput Toma Cruisea, Demi Moore, Bona Voxa, Lionela Messija, Edwarda Nortona... Potom se odlučio zabaviti.

image
Neil Patrick Harris, Jadran Lazić i Asher Monroe
Foto: Instagram/Gariful

Večer je proveo partijajući u poznatom noćnom klubu Carpe Diem Bar na gradskoj rivi. Riječ je o kultnom hvarskom klubu koji je posljednje 22 godine omiljena lokacija brojnih celebrityja koji su upravo tamo provodili svoje vruće ljetne noći. Harris je uživao u VIP dijelu kluba, daleko od pogleda znatiželjnika, ispijajući vrhunske šampanjce do ranih jutarnjih sati.

image
Neil Patrick Harris i domaćica Magdalena
Foto: Instagram/Carpe Diem

Rado se fotografirao s bar menadžerom Phillipom Klevom te domaćicom Magdalenom koji ga opisuju kao šarmantnog i pristupačnog gosta koji će im dugo ostati u sjećanju.

image
Neil Patrick Harris i Phillip Kleva
Foto: Instagram/Carpe Diem

Inače, glumac je trenutno na snimanju filma “Matrix 4” u Berlinu s Keanuu Reevesom, no nekoliko je slobodnih dana pak odlučio provesti u Hrvatskoj gdje je i prošle godine ljetovao sa suprugom Davidom Burtkom i njihovom djecom, blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom i to upravo na Hvaru. Tijekom odmora dok se penjao na kamene litice spotaknuo se i pao na morskog ježinca, zbog čega je završio na operaciji, no to mu iskustvo očito nije ostavilo Hvar u lošem sjećanju.

image
Neil Patrick Harris s obitelji 2019. godine
Foto: Instagram

Kako doznajemo, nakon završetka snimanja filma, krajem kolovoza Harris se s obitelji ponovno vraća na Hvar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:30