RAK DOJKE

‘Teška srca vas obavještavam da je moja lijepa supruga izgubila bitku s rakom dojke...‘

Kelly Preston od 1991. bila je u braku s kolegom Johnom Travoltom. Podvrgnula se liječenju, no bolest je, nažalost, bila jača
 Anne-christine Poujoulat

Američka glumica i bivša manekenka Kelly Preston umrla je u dobi od 57 godina nakon bitke s rakom, objavili su u ponedjeljak strani mediji.

- Ujutro 12. srpnja 2020. Kelly Preston, obožavana supruga i majka, preminula je nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke - izjavili su predstavnici obitelji za američki časopis People.

- Svoju privatnu borbu htjela je držati što dalje od javnosti. Neko vrijeme bila je podvrgnuta liječenju, a potporu su joj pružali obitelj i prijatelji... Bila je lijepa i draga duša koja je uvijek iskreno brinula o drugima i oživljavala sve što je dotaknula... Njezina obitelj trenutačno moli za razumijevanje i unaprijed se zahvaljuje što poštujete njihovu potrebu za privatnošću u ovim izuzetno teškim trenucima - dodali su predstavnici.

image
John Travolta i Kelly Preston
ALBERTO PIZZOLI/AFP

U ponedjeljak ujutro na Instagramu se oglasio i John Travolta, koji je s Kelly Preston u braku bio od 1991. godine.

- Teška srca vas obavještavam da je moja lijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Bila je hrabra i borila se do kraja... Moja obitelj i ja zauvijek ćemo biti zahvalni njezinim liječnicima i medicinskim sestrama koji su joj pomagali, kao i njezinim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju... Njezinu ljubav i život uvijek ćemo pamtiti...

Uzet ću si vremena kako bih bio uz svoju djecu koja su izgubila majku, pa mi unaprijed oprostite ako se baš i neću javljati. Ali molim vas, znajte da ću osjećati svu vašu ljubav koju ćete nam slati u tjednima i mjesecima dok ćemo se oporavljati i liječiti rane od ovog gubitka - napisao je John na društvenoj mreži.

Preston i Travolta imali su kćer Ellu (20) i sina Benjamina (9), a sin Jett preminuo je u siječnju 2009. u dobi od samo 16 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:31