ŽIVI U PODRUMU

Teški dani velike zvijezde bivše Jugoslavije: ‘Izgleda neprepoznatljivo, a tek te njezine svađe s partnerom...‘

‘Vidio sam je u šetnji s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje‘

Bebi Dol

 Screenshot/YouTube

Draganu Šarić Todorović (61), poznatiju pod umjetničkim imenom Bebi Dol, javnost nije dugo vidjela. Zato se ekipa portala Blic uputila u beogradsku četvrt Vračar, gdje je provjerila nekoliko adresa na kojima bi navodno trebala prebivati nekoć slavna pop pjevačica, koja je 1991. s pjesmom "Brazil" predstavljala Jugoslaviju na izboru za pjesmu Eurovizije.

No susjedi tvrde kako Bebi Dol, poslije nekoliko selidbi, trenutačno živi u stanu koji se nalazi u podrumu te da u vlastiti dom mora ulaziti kroz - garažu.

- Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da se posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da u kuću ulazi kroz garažu - ispričala je jedna žena, koja živi dvije zgrade od Bebi Dol.

image

Bebi Dol

Screenshot/YouTube

- Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva - tvrdi drugi susjed.

Ekipa Blica čekala ju je satima, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok su na njezinom prozoru stajale rešetke, a rolete su bile spuštene.

image

Oliver Mandić i Bebi Dol snimljeni 2010. godine

Maja Zlatevska/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:52