GODINE SU OSTAVILE TRAGA

TEŠKO BI GA PREPOZNALI DA GA SRETNETE Pogledajte kako danas izgleda Buzz, Kevinov nasilni brat iz filma 'Sam u kući'

 Screenshot

Devin Ratray, danas 40-godišnjak, američki je glumac koji je publici najprepoznatljiviji po ulozi Kevinovog nasilnog brata Buzza u filmu 'Sam u kući'.

Prošlo je već 26 godina otkako je snimljen prvi film, pa je zanimljivo vidjeti kako su se glavni glumci promijenili. Iako nije bio najomiljeniji lik, Buzza se itekako svi sjećaju, no danas bi ga teško prepoznali jer su godine na njemu ostavile traga.

Devin je istu ulogu odradio i u drugom nastavku filma, a kasnije je glumio u filmovima 'Nebraska' i 'Blue Rain', dok ga je publika imala prilike vidjeti i u MTV-jevoj reality seriji 'Damage Control', te u serijama 'Zakon i red' te 'Supernatural'.

Prije devet godina Devin se odlučio na pomalo hrabar filmski projekt. Naime, ekipa dokumentarca ga je pratila s kamerama dok je pokušavao osvojiti srce državne tajnice Condoleezze Rice, što je rezultiralo dokumentarcem 'Courting Condi'.

Okušao se i u glazbi pa je tako član benda 'Little Bill and the Beckleys'.

HOLLYWOOD, 25 SET -Bruce Willis laughs with girlfriend Emma Hemming and daughter Rummer Willis on the red carpet of Surrogates. 
Devin Ratray, Image: 38773762, License: Rights-managed, Restrictions: non-exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Look Press Agency
Profimedia, Look Press Agency
Buzz danas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:31