UŽIVA U SLOBODI

Teško je pohvatati s kim je zapravo Emily Ratajkowski: ‘Ostavila novog da se vrati bivšem, ali...‘

Pete Davidson, Eric Andre, Orazio Rispo, samo su neka od imena muškaraca s kojima se navodno Emily viđa pa prekida, pišu inozemnji tabloidi

Emily Ratajkowski

 Nadja Sayej/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Nadja Sayej/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Emily Ratajkowski ponovno je viđena s bivšim dečkom Oraziom Rispom usred glasina da je u međuvremenu prekinula svoju kratkotrajnu romansu s komičarom Ericom Andreom.

Manekenka i DJ Orazio Rispo koji su započeli vezu prije četiri mjeseca, ponovno su tako viđeni kako nasmiješeni izlaze iz bara na Manhattanu. Čini se da je par obnovio svoju vezu nakon što je Ratajkowski prošli tjedan natuknula da više ne izlazi s komičarom Andreom.

image

Emily Ratajkowski i Orazio Rispo

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

- Što biste trebali napraviti kada nešto završi? Započeti nešto novo, napisala je 31-godišnja manekenka preko TikTok videa sebe kako leži u toplesu. Zagonetna objava dolazi samo nekoliko dana nakon što je Andre objavio gole fotografije s njihova spoja na Valentinovo.

image

Eric Andre i Emily Ratajkowski

Instagram/EricAndre

Nakon što su potvrdili vezu putem Instagrama, par je otišao na večeru u New Yorku, prije nego što im je veza, kako se čini, propala. Međutim, manekenka ne izgleda previše tužno jer je ustvari njezina veza s komičarom navodno završila upravo zbog DJ-a.

Ratajkowski i Rispo prvi put su povezani u listopadu prošle godine, no ona je ubrzo nakon toga otišla na nekoliko spojeva s komičarom Peteom Davidsonom, pa je jedno vrijeme paraleno izalzila s obojicom.

Krajem 2022. otkrila je u TikTok videu da bi „bila s više muškaraca, ali i sa ženama” te da su joj „svi zgodni, na zanimljiv način”.

Inače, Ratajkowski je bila u braku sa Sebastianom Bear-McClardom od 2018. do 2022., s kojim ima sina Sylvestera (1).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:34