ISKLJUČILI SU GA

Thomas Markle kaže da su mu savjetovali da tuži kćer i zeta jer mu ne dopuštaju da vidi unuke

‘Vrijeme je da počnemo razgovarati. Mi smo obitelj. Djeca bi mogla odrasti, a da ne upoznaju obje obitelji‘
Thomas Markle
 60 Minutes/Ferrari/Profimedia

Thomas Markle, otac vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, je rekao da bi mogao tužiti kćer i zeta jer mu ne dopuštaju da vidi unuke, prenosi The Sun.

Naime, Meghan i njen otac nisu u dobrim odnosima pa on još nije imao priliku vidjeti niti Archieja, svoje prvo unuče, od čijeg je rođenja su prošle dvije godine, a kamoli unuku Lilibet koja je došla na svijet u lipnju tekuće godine.

Markle kaže da je Meghan sebična i djetinjasta jer mu ne dozvoljava da vidi unuke.

Iako tvrdi da će zasad čekati te neće pokretati tužbu, otkriva da su mu nekolicina odvjetnika rekla da bi na sudu mogao pobijediti.

- Ljudi su mi rekli da bih mogao tužiti da mi dopuste da vidim unuke, ali onda bih se ponio isto kao Meghan i Harry. Ne želim dovesti unuke u tu situaciju. Želim ih viđati u prijateljskom okruženju. Ne želim da roditelji budu neprijateljski raspoloženi kada dođem u posjetu. Zato ću pričekati - rekao je Markle.

Meghan se s ocem nije vidjela od 2018. godine. Njen otac često daje izjave medijima u kojima izražava nezadovoljstvo njenim ponašanjem. Ipak, kaže da se i dalje nada da će zbog unuka uspjeti ponovno izgraditi korektan odnos s kćeri.

- Vrijeme je da počnemo razgovarati. Mi smo obitelj. Djeca bi mogla odrasti, a da ne upoznaju obje obitelji - požalio se je Markle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:18