(PRE)OPUŠTENA

Tiffany uhvaćena u jako nezgodnom trenutku, svi se pitaju - što to Trumpova kći drži u ruci?

Tiffany nikad prije nije viđena s cigaretom u ruci, pa se nagađa da se ni ovom prilikom nije radilo o duhanu.
Tiffany Trump
 Profimedia

Najmlađa kći Donalda Trumpa, Tiffany Trump (27), uhvaćena je objektivom paparazza proteklog tjedna sa sumnjivom 'cigaretom' u ruci.

Kći bivšeg američkog predsjednika pojavila se na balkonu hotela Setai u Miamiju u kratkoj cvjetnoj haljinici s upaljačem i opuškom u ruci na kojoj je blistao skupocjeni dijamantni zaručnički prsten čija se vrijednost procjenjuje na 1,2 milijuna dolara.

Prošetala je do biljke na balkonu pa u tegli ugasila ručno smotanu cigaretu.

image
Tiffany Trump
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tiffany inače nije poznata po tome da puši cigarete i nikad prije nije viđena s cigaretom u ruci, pa se nagađa da se ni ovom prilikom nije radilo o duhanu.

image
Tiffany Trump
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Trenutno se Miamiju nalazi sa svojim zaručnikom, 23-godišnjim Michaelom Boulosom, s kojim je krenula u potragu za zajedničkom nekretninom kako bi se pridružila ostatku Trumpovih koji su Washington D.C. nakon izbora zamijenili Floridom.

Tiffany i Boulos, kojega mediji opisuju kao 'bogatog nasljednika' teškog više milijardi dolara, u vezi su sada već dvije godine.

image
Tiffany Trump
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ova 27-godišnjakinja jedino je dijete iz Donaldova braka s njegovom drugom suprugom Marlom Maples. Odrasla je uglavnom u obitelji Maples u Kaliforniji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Georgetownu u svibnju 2020. godine, a tijekom posljednje četiri godine većinom se držala po strani u usporedbi sa starijom polubraćom i polusestrom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:28