OPASNA TALIJANKA

Tijekom seksa ozlijedila je nogometnu zvijezdu, a sada je zbog nje u velikim problemima i tenisač

Prošlo ljeto je oženio Valentinu Fradegradu, ali čini se da je Melissa ostala ljubav života...

Melissa Satta

 Profimedia/

Fatalna Talijanka Melissa Satta, poznato televizijsko lice, još uvijek je, prema izvještajima talijanskih medija, u srcu Kevina-Princea Boatenga.

Prije tri godine je njihov brak puknuo, a Boateng je sada priznao da po noći teško spava i da ga situacija s Melissom pogađa i dan danas, iako je u novom braku, piše Slobodna Dalmacija.

image

Melissa Satta

Marco Bertorello/Afp

Prošlo ljeto je oženio Valentinu Fradegradu, ali čini se da je Melissa ostala ljubav života. No, fatalna Talijanka je sada na svom Instagram profilu izbrisala prezime Boateng i rastužila nogometaša.

Talijani je dovode u vezu s njihovim tenisačem Matteom Berrettinijem kojem karijera u ide silaznom putanjom jer je uglavnom ozlijeđen.

image

Matteo Berrettini i Melissa Satta

Mia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mia/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok je bio sa Sattom i Boateng je imao problema s ozljedama, razlog se navodno krio u previše seksa, ali je Talijanka odlučila odgovoriti kritičarima koji su i Berettinijeve ozljede povezali s prethodnom situacijom.

- To se dogodilo s mojim bivšim mužem Boatengom koji je imao problema s kilom. I tamo su me napadali govoreći da smo imali previše seksa i da je to uzrok njegovih fizičkih problema. Ozljeda koju ima Berettini je na istom mjestu kao i 2021. godine, kada ga nisam poznavala - objasnila je Satta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:15