SOČNI DETALJI

Tiktokerica našla slavnog pjevača na Tinderu pa ga raskrinkala: ‘40 puta me pitao za trojac...‘

Podijelila je nekoliko videa s detaljima njihove navodne veze uz snimke zaslona tekstualnih poruka i selfija pjevača

Zayn Malik

 Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

TikTokerica Sam Fisher tvrdi da je imala intiman odnos s bivšim pjevačem grupe "One Direction", Zaynom Malikom. Fisher je podijelila nekoliko podužih videa s detaljima njihove navodne devetomjesečne zabave, prilažući snimke zaslona tekstualnih poruka i nikad viđenih selfija pjevača, prenosi Page Six.

"Ide priča o tome kako sam upoznala Zayna Malika na Tinderu i provela devet mjeseci zabavljajući se s njim", napisala je u jednoj objavi TikTokerica. Medijima nije poznato je li Malik pristao da Fisher javno podijeli slike i navodne tekstualne poruke.

Fisher tvrdi da ju je pjevač pronašao na Tinderu i nastavio joj slati poruke na Instagramu. Njih dvoje su tada navodno preselili svoju komunikaciju na SMS poruke, prije nego što su se na kraju osobno sreli.

image

Zayn Malik

Tom Nicholson/shutterstock/Tom Nicholson/shutterstock

"Mislila sam da će se to dogoditi samo jednom, ali se nastavilo. Vjerojatno duže nego što je trebalo", kazala je tiktokerica koju je pjevač navodno kontaktirao svakih nekoliko tjedana da se vide. Stvari su se počele mijenjati onda kada mu je Fisher rekla da je u prethodnoj vezi bila sa ženom.

"Od tog je trenutka on htio seks u troje. Pitao je na 40 različitih načina za trojac sa mnom i nekim koga ja odaberem", objašnjava Fisher. Ipak, pjevač je zahtijevao da Fisher njegov identitet drži tajnim pri pronalasku treće osobe.

Kada je ona pronašla osobu, koja im se htjela pridružiti, pjevač je odbio sudjelovati u tome. "Wow, on je nemoguć i jako manipulativan. Dobro si ovo podnijela, znam da je bilo teško! Prošla sam kroz to", "Ja sam njegov veliki obožavatelj, ali ti zaslužuješ puno bolje, žao mi je što ti se ovo dogodilo", komentirali su obožavatelji koje je ova priča potresla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:04