MILAN RADULOVIĆ LAĆA

Tko je bio sin Marine Tucaković? Imao je veliku ljubav, a iz Srbije je pobjegao: ‘To zdrav mozak nije mogao izdržati‘

Njegov su život obilježile dvije velike obiteljske tragedije - 2008. izgubio je brata Miloša, a 2021. majku Marinu

Milan Radulović Laća

 Screenshot YouTube/ Kurir

Jučer je mnoge iznenadila vijest o smrti sina Marine Tucaković, Milana Radulovića Laće, koji je pronađen mrtav na ulici u Izraelu.

Radulović Laća rođen je 1986. godine u Beogradu, a još kao mali pokazivao je ljubav prema glazbi. Talent za pisanje naslijedio je od majke Marine Tucaković, autorice brojnih estradnih hitova. Tijekom karijere surađivao je s velikim brojem pjevača, a jednu je pjevačicu, piše Blic, posebno volio.

Riječ je o Teodori Baković, koja je prvu pjesmu snimila 2010., a širu je javnost zainteresirala dvije godine kasnije kad se saznalo za vezu s Radulovićem. Iste je godine snimila svoj album prvijenac, a sve tekstove je potpisala upravo Marina Tucaković, majka njezina tadašnjeg partnera. Međutim, ni veza s njim nije joj donijela veliku slavu. Godine 2013. izdala je još jednu pjesmu ‘Između nas‘, a onda se povukla iz javnosti.

image

Teodora Baković

Screenshot YouTube
image

Teodora Baković

Screenshot Youtube/

Laća se i sam okušao u jednome spotu. Riječ je o spotu za pjesmu ‘Svaka cura danas zna‘ koju je izvodila nekad popularna pjevačica Lola.

Ona je surađivala s bendom njegova oca, pa je mali Radulović dobio priliku pred kamerama. Svojim izgledom i pokretima, ali i imidžem oduševio je publiku.

image

Milan Radulović Laća u Lolinom spotu

Screenshot YouTube

Osim ovih uspjeha u karijeri, Laća se tijekom života susreo i s vrlo tragičnim događajima. Kao tinejdžer se našao u paklu droge, a u intervjuima je često otvoreno govorio o ovisnosti. Njegov su život obilježile dvije velike obiteljske tragedije - 2008. izgubio je brata Miloša, a 2021. majku Marinu. U jednom je trenutku čak odlučio odseliti iz Srbije.

"Pobjegao sam od sebe, od svoje kuće u kojoj je previše crnila, previše depresije, koja se sastojala samo na tome da radim, radim... Ne spavam, i to naprosto zdrav mozak više ne može izdržati. Trebao sam se upoznati s Darkom Dimitrovim, trebali smo probati ostvariti neku suradnju, upoznali smo se, probali smo sa Severinom ‘Fatamorganu‘, krenuli smo se družiti. Počeli smo raditi i shvatio sam da savršeno funkcioniramo kao tandem", rekao je jednom prilikom Laća, prenosi Blic.

image

Milan Radulović Laća

Screenshot YouTube

Beograd ga je ipak asocirao na puno toga lošeg.

"Ne nedostaje mi Beograd, nedostaju mi roditelji, određeni prijatelji i uvijek kad se vratim u Beograd ne odgovara mi, ne legne mi dobro. Traumatično je, dosta se toga dogodilo. To je kuća gdje mi je umro brat, to je kuća gdje mi se majka razboljela, tu je i moj stan koji je i hladan, gdje je stara instalacija, ne vraća mi se tu. Ti neki ljudi, svatko je otišao na svoju stranu, što je meni potpuno ok. Neki su postali kao ljuti što me nema, što se ne javljam, ja svima kažem da dođu u Makedoniju, ali svi su lijeni. Imam taj stav, da se ne moram čuti s nekim 10 godina, ako je meni drag i netko koga volim, kad me nazove, ostat će ista emocija", rekao je u jednom intervjuu i dodao da se tada osjećao bolje nego prije.

"Mislim da ljudi misle da je meni sad puno gore. Svi znaju kakav sam luđak, koliko destruktivan mogu biti, ali meni je bolje, a da njima objašnjavam da mi je bolje, glupo je. Ne bi mi ni vjerovali, ne bih napisao nijednu dobru pjesmu, nijedan hit ne bih imao da mi nije bolje. I tu sam nenormalno zahvalan Darku Dimitrovu, ne kao producentu, kao suradniku, već kao prijatelju i čovjeku", zaključio je tada Laća, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:22