UPOZNAJTE HOLLY

Tko je bivša pop zvijezda koja bi mogla preuzeti Chelsea? Srpskog je podrijetla, a tata joj je promijenio ime i prezime

Holly je udana za tajkuna Nicka Candyja, koji je spreman dati ponudu Abramoviču i kupiti nogometni klub

Holly Valance i Nick Candy

 Ben Cawthra/Eyevine/Profimedia

Vlasnik nogometnog kluba Chelsea, Roman Abramovič našao se u velikim problemima zbog ruske invazije na Ukrajinu koja je prouzročila brojne sankcije. Jedna od njih je i zamrzavanje imovine ruskih oligarha, pa je Abramovič bio prisiljen staviti na prodaju nogometni klub. Ipak, najavio je da će novčana sredstva od prodaje donirati humanitarnim organizacijama za pomoć Ukrajini.

Nakon te vijesti, odmah se počelo šuškati tko bi mogao postati novi vlasnik koji će morati 'iskeširati' iznos od gotovo tri milijarde dolara.

I dok su mnogi mozgali tko bi to mogao biti, javnost je iznenadila vijest da bi na čelo Chelsea mogla doći bivša glumica i pjevačica srpskog porijekla Holly Valance. Otac 38-godišnje Australke je Srbin, pijanist i maneken Rajko Vukadinović, a majka joj je Britanka Rachel Stevens. Otac joj je na kraju promijenio ime u Ryko Valance.

Holly je udana za tajkuna Nicka Candyja, koji je, kako piše The Sun, spreman dati ponudu Abramoviču i kupiti nogometni klub. Njih su dvoje u braku od 2012. godine te imaju dvije kćeri - Luku (8) i Novu (4). Bogatstvo im se procjenjuje na oko 800 milijuna funti.

image

Holly Valance i Nick Candy

Wan/Mavrixphoto/Profimedia

Holly je glumila u serijama "Zakon braće", "Susjedi" i "Entourage", u filmovima "Taken" i "Dead or Alive", a svjetsku slavu postigla je s hit pjesmom "Kiss Kiss" te je izdala dva albuma. Iako je pokušala ostvariti pop karijeru, na kraju se fokusirala isključivo na majčinstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:25