ATRAKTIVNA LIJEČNICA

Tko je fatalna Milica? Lijepa partnerica srpske premijerke oduševila je čak i Deppa, a o njoj se malo toga zna

Srpska premijerka i liječnica Đurđić u vezi su već nekoliko godina.
Johnny Depp i Milica Đurđić
 Profimedia

Holivudski glumac Johnny Depp boravio je u Beogradu, gdje ga je dočekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Deppa je također dočekala i horda obožavatelja koja se željela fotografirati sa svojim omiljenim glumcem.

Johnny Depp stigao je na promociju animiranog serijala "Puffins Impossible" u Beogradu, a njoj su nazočile i brojne poznate ličnosti, poput srpske premijerke Ane Brnabić i njezine partnerice Milice Đurđić.

Glumac je tijekom promocije sjedio upravo pokraj 'fatalne' Milice i smješkao se. Prije početka ceremonije, srpska premijerka porazgovarala je s Deppom, koji je, prema tvrdnjama prisutnih, bio oduševljen Milicom Đurđić, pišu srpski mediji.

image
Andrea Iervolino, Johnny Depp, Ana Brnabić i Milica Đurđić
Betaphoto/Sipa Press/Profimedia

Srpska premijerka i liječnica Đurđić u vezi su već nekoliko godina, a upoznale su se u jednom beogradskom klubu. Upravo se Milica podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji te se krajem 2018. zbog toga nije pojavljivala sa svojom partnericom u javnosti. U veljači 2019. godine dobile su sina Igora.

Za sada je Milica, po zakonu Srbije, samohrana majka, a premijerka Ana Brnabić ne može biti upisana kao roditelj u izvodu matične knjige rođenih te ga ne može upisati u vrtić ili odvesti na odmor preko granice bez papira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 06:17