DOŠLA BEZ PRATNJE

'TKO JE NJU UOPĆE ZVAO NA OSCARE? ZAR POSTOJI NEKA NOVA TAJNA KATEGORIJA?' Starleta se dočepala crvenog tepiha i zaradila titulu najgore odjevene

 
Blac Chyna
 AFP

Crvenim tepihom u nedjelju navečer u Los Angelesu prošetala se čitava svita holivudskih zvijezda, ali i onih koji to silno žele biti, a dan poslije svi traže odgovor na jedno pitanje - što je Blac Chyna uopće radila na 92. dodjeli Oscara i tko ju je uopće zvao na taj prestižni filmski događaj?

S jedne strane reakcije su prilično oštre, no u skladu su, opravdavaju se korisnici društvenih mreža, s činjenicom da nitko još nije objasnio kakve veze s elitnim društvom filmske industrije ima žena koja se "proslavila" isključivo zbog veze s članom klana Kardashian, piše Slobodna Dalmacija.

Bivša supruga Roberta Kardashiana, nekadašnja striptizeta i starleta Blac Chyna, poznata je i po provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, ali to je otprilike - to. Svojedobno je snimala i reality show, no od toga su već prošle godine.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Blac Chyna attends the 92nd Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 09, 2020 in Hollywood, California.   Amy Sussman/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP
Blac Chyna

Prije braka s Kardashianom, bila je u vezi s reperom Tygom, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Kinga Caira.

A Chyna se u nedjelju navečer samouvjereno prošetala crvenim tepihom na dodjeli Oscara - i to bez pratnje. Pokazala je tetovažu preko cijelog bedra i duboki dekolte te uspjela zaraditi titulu najgore odjevene. Čak su joj i njezini pratitelji poručili da joj izdanje "nije bilo jedno od najboljih" i da izgleda "neukusno", piše Slobodna Dalmacija.

Ostali se i dalje pitaju - tko joj je uopće dao pozivnicu za Oscare?

- Zar su uveli tajnu kategoriju za 'najbolju zvijezdu reality showa', a mi to još ne znamo - rugali su se neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:13