ANDREW TAGGART

Tko je novi Selenin dečko? Ne odvajaju se jedno od drugog, a nedavno je priznao da se seksao u troje s obožavateljicama

Prošli tjedan glazbenik je u jednom podcastu priznao da je imao seks u troje sa svojim obožavateljicama tijekom turneje

Selena Gomez i Andrew Taggart

 Afp/

Američka pjevačica Selena Gomez navodno je izašla na nekoliko spojeva s glazbenikom Andrewom Taggartom, ali izvori tvrde da želi zadržati njihovu romansu "ležernom i daleko od očiju javnosti".

Izlaze u klubove, zabavljaju se, a Selena se ne može odvojiti od njega, otkrio je jedan izvor.

Andrew Taggart član je grupe The Chainsmokers, zajedno s Alexanderom Pallom, a popularni su postali hitom "Selfie" iz 2014. Njihovi najveći hitovi uključuju pjesmu "Closer" s pjevačicom Halsey, "Don‘t Let Me Down" i "Roses".

image

Selena Gomez

Hfpa Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Hfpa Via The Grosby Group/grosby Group/profimedia

Taggart je jednom prilikom svoju glazbu opisao kao "brisanje granica između indie, pop glazbe, dance glazbe i hip-hopa".

Poznati DJ nedavno je prekinuo s 24-godišnjom Eve Jobs, najmlađom kćeri Stevea Jobsa. Glazbenika su također povezivali s manekenkama Chantel Jeffries, Meredith Mickelson i Haley Rowe.

Prošli tjedan Taggart i Pall priznali su da su imali seks u troje s obožavateljicama dok su bili na turneji. U razgovoru s voditeljicom Alex Cooper u njezinu podcastu "Call Her Daddy", otkrili su da se to dogodilo i više puta.

- Obojica smo pomislili tada: "Što se, dovraga, upravo dogodilo? Zato što nikada nismo to planirali. Bilo je čudno. Neću lagati, kaže Taggart koji je u prošlosti govorio o tome koliko je "lud za djevojkama".

- Zašto zarađujem sav ovaj novac? Htio sam se spetljati sa zgodnijim djevojkama. Moram sam izlaziti s manekenkama, priznaje on.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:08