SLETIO S CESTE

Tko je smrskao Ronaldov 2,5 milijuna eura vrijedan Bugatti? Zaposlenik se njime zabio u zid, stigla i policija

Oštećeni Bugatti kasnije je odvezla vučna služba te je bio prekriven plavom ceradom

Cristiano Ronaldo

 Philippe Lopez/Afp/Profimedia/Philippe Lopez/Afp/Profimedia

Nogometaš Cristiano Ronaldo morao je napustiti kuću za odmor na Mallorci u Španjolskoj, u kojoj je boravio s partnericom Georginom Rodriguez i njihovom djecom, nakon što je jedan od njegovih tjelohranitelja uništio njegov Bugatti Veyron vrijedan dva i pol milijuna eura u nesreći.

37-godišnji nogometaš i otac petero djece bio je sa svojim najbližima u drugom vozilu u maloj koloni, kada je njegov zaposlenik sletio s ceste i zabio se u kameni zid, prenosi Daily Mail.

Ugledne otočke novine Cronica Balear objavile su kako je neimenovani tjelohranitelj izašao iz auta kako bi nastavio put i ostavio druge zaposlenike nogometaša Manchester Uniteda na mjestu događaja da dočekaju policiju.

Oštećeni Bugatti kasnije je odvezla vučna služba te je bio prekriven plavom ceradom.

Cronica Balear piše da su djelatnici osiguranja koji su čuvali automobil čekali dolazak policije te su pritom 'učinili sve da spriječe pokušaje znatiželjnih mještana, koji su prepoznali Ronaldov Bugatti, da ga fotografiraju'.

Identitet osobe koja je bila za volanom još nije otkriven, no poznato je da su Cristiana Ronalda i njegovu obitelj čuvali portugalski blizanci koji su služili kao vojnici s elitnom postrojbom specijalnih snaga u Afganistanu. Sergio i Jorge Ramalheiro tako su postali jedni od onih koji imaju zadatak štititi političare i suce nakon služenja u Afganistanu, a njihov treći brat, Alexandre, navodno radi u policiji. Međutim, nije poznato je li u nesreći sudjelovao ijedan od njih dvojice.

"Automobil se zabio u zid, ali je nastala samo materijalna šteta, nitko nije ozlijeđen. Vozač je preuzeo punu odgovornost za ono što se dogodilo. Informacija o tome tko je bio za volanom i što se dogodilo dostupna je u policijskoj bazi podataka i omogućit će se pristup sudu ili drugim službenicima ako će biti potrebno provesti daljnju istragu", rekao je izvor iz španjolske policije za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:09