ZANIMLJIVA PROŠLOST

Tko je sudac koji je presudio Messiju i ekipi? Obilježio ga ogroman skandal - uhićen je zbog orgija s Tijanom Ajfon

Sudjelovao je u policijskoj akciji u kojoj je uhapšeno 36 osoba, a neke su odmah puštene

Tijana Ajfon i sudac Slavko Vinčić 

 Screenshot/instagram/profimedia/

Slavko Vinčić sudio je utakmicu karijere, dvoboj Argentine i Saudijske Arabije u prvom kolu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a u Srbiji je poznat po skandalu. Naime, nogometni je sudac uhvaćen pri pokušaju orgijanja s Tijanom Ajfon, jednom od najpoznatijih starleta ovih prostora.

image

Slavko Vinčić

Matthias Koch/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Matthias Koch/imago Sportfotodienst/profimedia

Prema navodima srpskih medija, starleta je uhvaćena u okolini Bijeljine, nakon što je pokušala ilegalno prijeći u Bosnu i Hercegovinu. Po nekim navodima je to radila na čamcu preko Drine.

Također, 42-godišnji Vinčić bio je gost na privatnoj zabavi, na koju su bile pozvane i starlete. U toj policijskoj akciji uhićeno je 36 osoba, a neke su odmah puštene, prenosi Nova.rs.

image

Tijana Ajfon

Instagram/

- Poslije sastanka s poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikoga od njih nisam poznavao. Nakon policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da uopće ne znam te ljude. Nakon toga su me pustili i mogao sam kući u Sloveniju - rekao je Vinčić slovenskom portalu 24ur.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:34