STRAŠAN MISTERIJ

TKO JE UGRIZAO BEYONCE NA TULUMU U LOS ANGELESU? Amaterski detektivi na društvenim mrežama traže zločinca, poznati prisiljeni negirati uključenost

Beyonce, Tiffany Haddish
 REUTERS

Glumica i komičarka Tiffany Haddish tvrdi da je vidjela kako jedna druga glumica ujeda pjevačicu Beyonce, piše The Guardian.

Haddish je naime u intervjuu za časopis GQ otkrila da je prošle godine u prosincu na jednom tulumu u Los Angelesu upoznala Beyonce koja je na taj tulum došla sa svojim mužem reperom Jay Z-jem.

Prema Haddish, glumica se na tulumu ponašala vrlo upadljivo te je u jednom trenutku ugrizla Beyonce za lice. Haddish nije htjela otkriti ime glumice koja je ujela Beyonce.

U ranijoj verziji priče, Haddish je nagovijestila da je glumica koja je ugrizla Beyonce prethodno tom incidentu očijukala s Jay Z-jem.

Haddish je poslije rekla da je pitala Beyonce o incidentu. "Pitala sam je je li je stvarno ugrizla, a ona je na to rekla da je. Rekla sam joj da će iste večeri dobiti batina. Ona mi je rekla da to ne radim i da je ta žena na drogama te da nije uopće pijana. Dodala je da nije takva stalno i da se trebam opustiti", rekla je komičarka.

Beyonceini predstavnici nisu komentirali priču uz objašnjenje da za nju niti ne znaju.

Ova je priča dakako postala pravi hit na društvenim mrežama. Amaterski detektivi su incident proglasili "bite-gateom", a pod hashtagom #WhoBitBeyonce (eng. 'Tko je ugrizao Beyonce') može se naći cijeli niz teorija o tome tko bi tajanstvena glumica mogla biti.

Časopis The Cut je došao do popisa gostiju koji su prisustvovali tulumu i dvije su glumice bile prisiljene reći da one nisu bile te koje su ugrizle Beyonce. Sara Foster (90210, Barely Famous) i Sanaa Lathan (The Best Man, Love & Basketball) su rekle da nisu ugrizle Beyonce.

Manekenka Chrissy Teigen je rekla da postoji samo jedna osoba koja bi to mogla napraviti, ali da ne može reći tko je to bio. "Ona je... najgora", napisala je Teigen na Twitteru.

TMZ je u utorak objavio da je Sanaa Lathan ugrizla Beyonce, ali da nije to bio snažan i zlonamjeran ugriz već da se radilo više o zaigranom ugrizu. Tu verziju priče navodno potvrđuju osobe kojima je Haddish rekla da je Lathan ugrizla Beyonce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:33