NEOBIČAN GOST

Tko je zeleni goblin koji je došao na dodjelu nagrada i šokirao holivudsku elitu?

Reality zvijezda Princess Poppy šokirala je brojne svojim izgledom, pa je na crvenom tepihu objasnila svoj modni odabir

Princess Poppy iznenadila je kao zeleni goblin na dodjeli Emmy nagrada

 Screenshot/TikTok/enews/

Na sinoćnjoj dodjeli Emmy nagrada među brojnim svečanim haljinama i odijelima, zelenilo se nešto neobično. Naime, mnoge je iznenadilo što su vidjeli goblina među mnoštvom poznatih u glamuroznim kombinacijama.

Na ovaj domišljat i hrabar potez odlučila se reality zvijezda Princess Poppy. Dok su njezini kolege iz realityja „Rupaul‘s Drag Race All Stars” odabrali svečani dotjerani izgled, Princess Poppy odlučila se za potpuno zeleno izdanje. Odabir izgleda učinio je baš ono što je mislila da bude.

@enews The goblin is stealing the show at the #EMMYs ♬ ABBY USED MY SOUND - livinonthedancefloor?

„Željela sam upravo suprotno od onog što se očekuje kada se ide na ovakav događaj. Htjela sam to zaokrenuti”, rekla je Poppy za Entertainment Weekly na crvenom tepihu.

„Htjela sam da se toliko šokirate da se morate okrenuti i pogledati me – na najgori mogući način”, objasnila je.

Koliko se god nekima njezin modni odabir činio pretjeran, bio je prikladan jer je „Drag Race” dominirao na dodjeli nagrada. Osvojili su nagradu za izvanredan natjecateljski reality program.

Tijekom primanja nagrade, voditelj showa RuPaul u govoru poslao je poziv na akciju.

„Ako vam drag queen želi pročitati priču u knjižnici, slušajte je jer znanje je moć, i ako netko pokuša ograničiti vaš pristup moći, pokušavaju vas prestrašiti. Pa poslušajte drag queen.”

image

RuPaul na govoru dobitnika Emmy nagrade

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„RuPaul‘s Drag Race” show prvi put je počeo 2009. i od tad ima interesantne spin-offove kao što su „RuPaul‘s Drag U”, „RuPaul‘s Drag Race All Stars”, „RuPaul‘s Drag Race: Untucked” i „RuPaul‘s Secret Celebrity Drag Race”. Franšiza se proširila na Australiju, Novi Zeland i zvijezde iz Ujedinjenog Kraljevstva bile su gosti sudci u emisiji - Leslie Jones, Lizzo, Leah Remini, Lady Gaga i Michelle Williams.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:38