VIĐENI U CANNESU

Tko je žena koja više od 30 godina ljubi slavnog frajera? Kao malu udario ju je kombi i ostavio ožiljke na licu

Glazbenik i njegova supruga viđeni su na crvenom tepihu 77. filmskog festivala u Cannesu, a i dalje se vole kao i prvog dana...

Sting i Trudie Styler

 Valery Hache/Afp

Britanski glazbenik Sting pojavio se u društvu svoje supruge, glumice i producentice Trudie Styler, na premijeri ‘Parthenopea‘ na 77. filmskom festivalu u Cannesu. Par, koji je zajedno već više od 30 godina, na crvenom je tepihu izgledao sretno, zadovoljno i predivno.

Glazbenik je za ovu prigodu odabrao tamnoplavo izdanje koje je uključivalo hlače i blejzer, dok je ispod imao svijetloplavu košulju, a njegova je elegantna supruga zablistala u plavoj haljini s remenom oko struka.

image

Sting i Trudie Styler

Loic Venance/Afp

Njih su dvoje u braku od 1992., a zajedno imaju četvero djece - Brigitte Michael ‘Mickey‘, Jakea, Eliot Paulinu i Giacoma Lukea. Njihova ljubavna priča u samim je početcima bila turbulentna jer se Sting zaljubio u Trudie dok je još bio u braku s njezinom najboljom prijateljicom Frances Tomelty. Taj je brak trajao od 1976. do 1984., a dobili su i dvoje djece.

Trudie je živjela u blizini te je ljubav svog života zapravo upoznala preko svoje najbolje prijateljice. Zajedno su ispijale kave, odlazile u shopping i bezbrižno živjeli jedni do drugih. A iako su se godinama poznavali u jednom je trenutku zaiskrilo između Stinga i Trudie.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voljeli smo jedno drugo, vjenčali se i dobili još djece, to je naša priča", rekla je jednom prilikom Trudie.

U vrijeme kada je Sting započeo svoju aferu s Trudie, njegova tadašnja supruga tek je bila rodila te je bila posebno ranjiva.

Samo godinu dana nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982., Trudie je već bila trudna s njihovim prvim djetetom, a on je krenuo na svjetsku turneju s bendom The Police na kojoj mu se ona i pridružila. Te iste godine kada im se rodila kći, Sting se i službeno razveo od Frances.

image

Sting i Trudie Styler

Valery Hache/Afp

U sljedeći brak stupio je tek nakon 10 godina veze, a Trudie je na vjenčanje stigla jašući konja kojeg je Sting držao za uzde. Imala je zlatnu Versace haljinu.

Danas su u braku preko 30 godina te su dokazali da njihova ljubav nije bila samo prolazna afera već prst sudbine.

"Ljudi me pitaju kako to da vam brak tako dugo traje, a ja im odgovaram - pa, to je zapravo neka vrsta čuda, ali mi ga ne uzimamo zdravo za gotovo. Ljubav je strast i sve te stvari, ali jako je važno da vam se osoba sviđa i da vam se sviđa biti u njezinu društvu, a to je nešto sasvim drugo. Zbog toga ljubav dulje traje. Može se imati oboje i smatram da je to jako važno. Vjenčajte se za svog najboljeg prijatelja, odnosno prijateljicu", rekao je jednom prilikom glazbenik.

Sting je jednom prilikom iznenadio svoje obožavatelje priznavši da njih dvoje prakticiraju tantrički seks.

"Ideja tantričkog seksa temelji se na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca od dijeljenja tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim iza toga. Ne uz sedam sati, nego iza te ideje. Sedam sati seksa uključuje film i večeru", objasnio je jednom prilikom pjevač.

Trudie se kasnije osvrnula na taj njegov intervju i rekla da za sve krivi Boba Geldofa. Njemu je Sting to ispričao, a obojica su bili skroz pijani pa su trkeljali gluposti.

"U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove sposobnosti u krevetu i Geldof je rekao da Sting može satima voditi ljubav jer se bavi jogom. A moj je suprug pitao: ‘Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?‘ To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s partnerom", ispričala je Trudie jednom prilikom.

Inače, glumica i producentica doživjela je jednu nezgodu kad je imala samo dvije godine. Tada ju je, naime, udario i prevrnuo kombi, što je dovelo do nekoliko operacija u razdoblju od djetinjstva pa sve do adolescencije. U intervjuu za britanski ‘Telegraph‘ 2014. otkrila je da je imala operacije sve do 18. godine, a zbog ožiljaka na licu bila je vrlo nesigurna tijekom mladosti.

"Ožiljci na icu oduvijek su mi davali osjećaj da nisam baš privlačna osoba. Uvijek sam bila nesigurna u sebe, u svoje lice", priznala je Telegraphu.

Bavljenje glumom uspjelo joj je vratiti samopouzdanje nakon nesreće.

"Imala sam puno ožiljaka na licu i moje mišljenje o sebi bilo je vrlo nisko, ali kada sam se počela baviti glumom u gimnaziji, to se promijenilo. Voljela sam književnost i Shakespearea, a kada sam počela otkrivati likove koji nemaju veze s Trudie, bila sam slobodna", rekla je za The Guardian u intervjuu iz 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 14:49