ISKRENO PRIJATELJSTVO

Tko kaže da se bivša i sadašnja supruga ne mogu slagati: Dvije Jennifer čak će razmijeniti i božićne darove

Bile su sve bliskije otkako su Lopez i Ben obnovili svoju romansu, ali sad se njihovo prijateljstvo definitivno dodatno produbljuje

Jennifer Garner, Ben Affleck i Jennifer Lopez

 AFP

Jennifer Lopez i Jennifer Garner spremne su svoje prijateljstvo podići na višu razinu, pa će tako, priča se među njima bliskim ljudima, čak i razmijeniti božićne poklone. I dok je za neke dovoljno biti samo pristojan prema partnerovim bivšima, dvije Jennifer, izgledno je, izgradile su iskreno prijateljstvo.

Dvije poznate dame često hvale jedna drugu u javnosti što je pomoglo pri zbližavanju njihovih izmiješanih obitelji nakon što se J. Lo udala za Garnerinog bivšeg supruga Bena Afflecka. Naime, 53-godišnja Lopez se udala za tri godine mlađeg Bena prije nekoliko mjeseci, a sve je bliskija i s majkom Affleckovih troje djece. A sada, tvrdi neimenovani izvor blizak pjevačici, obje planiraju izmijeniti poklone tijekom ovog blagdanskog razdoblja jer toliko je blisko njihovo novonastalo prijateljstvo.

image

Jennifer Garner

Xavier Collin/image Press Agency/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/splashnews.com/splash/profimedia

"Razmijenit će ove godine poklone za Božić, imaju odličan odnos. Među njima postoji pravo međusobno poštovanje i uvažavanje zbog djece. Tako su sretni i zbog toga sve funkcionira", ispričao je isti izvor za Hollywood Life.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Matteo Chinellato/Nurphoto Via Afp

Inače, J. Lo je majka 14-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila tijekom braka s Marcom Anthonyjem, dok Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje djece; 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg Sama.

Još jedan insajder potvrdio je iste glasine, tvrdeći: "J. Lo je prezahvalna što je njezino prijateljstvo s Jen naglo napredovalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Bile su sve bliskije otkako su ona i Ben obnovili svoju romansu, ali sad se njihovo prijateljstvo definitivno dodatno produbljuje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:59