GAF NA SETU

Tko se to nalazi u kadru? Gledatelji uočili nevjerojatnu pogrešku u hit seriji ‘The Last of Us‘

Veliki hit koji zasigurno dobiva drugu sezonu oduševio je i kritičare i gledatelje

Pedro Pascal i Bella Ramsey

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

HBO-ov "The Last of Us" već je veliki hit koji zasigurno dobiva drugu sezonu, a oduševio je i kritičare, no obožavatelj s dobrim okom za detalje uočio je neugodnu pogrešku u najnovijoj epizodi serije.

Nova epizoda, pod nazivom ‘Kin‘, pratila je Joela (Pedro Pascal) i Ellie (Bella Ramsey) koji nastavljaju put Zapada, a Joel se ponovno ujedinjuje sa svojim bratom Tommyjem (Gabriel Luna). Iako je epizoda bila dobro prihvaćena, jedan korisnik TikToka primijetio je u kadru brojne članove snimateljske ekipe koji su završili u finalnoj sceni.

@domineo32 The Last of Us: Season 1, Episode 6. About 15 minutes in. They might have accidentally left a few of the film crew in the shot. #thelastofus #hbomax #filmcrew #accident ♬ The Last of Us Theme - Epic Version - L‘Orchestra Cinematique

Naime, tijekom scene u kojoj Joel i Ellie hodaju preko snijegom prekrivenog mosta zumirao je određenu snimku iz zraka gdje se na rubu kadra vidi grupa ljudi, najvjerojatnije članova filmske ekipe, odnosno, snimatelji ili ton majstori. Gaf mnoge "twiteraše" podsjeća na poznatu pogrešku u još jednoj velikoj HBO-ovoj seriji, "Igri prijestolja", kada je Starbucksova šalica uočena na stolu u blizini Daenerys Targaryen, koju tumači Emilia Clarke.

Korisnik TikToka pauzirao je snimku iz zraka, snimljenu desetke metara iznad mosta helikopterom ili dronom. Jedan od članova ekipe uočen je na kraju staze prije mosta, a više ih je uočeno na drugoj stazi južno od mosta.

Što se tiče komentara na ovaj gaf u produkciji, Neil Druckmann, kreator igre "The Last of Us" na kojoj je bazirana serija, smijao se glasinama, odnosno, našalio se da je osoba u kadru bitna osoba iz nastavka igre, Dina. Hoće li HBO digitalno promijeniti epizodu ili ne, vidjet ćemo, no za sada je ona u rukama korisnika Twittera koji se šale na njen račun.

"The Last of Us" temelji se na istoimenoj video igri koju je kreirao spomenuti Neil Druckmann, a prvi puta smo je mogli zaigrati za PlayStation 3 2013. godine. Ubrzo je postala jedna od najprodavanijih videoigara svih vremena.

Priča je smještena u vrijeme nakon svjetske kuge nakon što je mutirana gljiva cordyceps desetkovala čovječanstvo. Serija prati Joela koji ima zadatak odvesti Ellie, koja je na neki način imuna na gljivice, prema zapadu u nadi da će razviti lijek.

HBO je objavio da će serija dobiti i drugu sezonu, a premijerna epizoda serije premašila je 22 milijuna gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:01