NIJE GA ISPUŠTALA

Tko treba tjelohranitelje kad Bezos ima svoju Lauren: ‘Užasno je zaštitnički nastrojena, non stop je uz njega‘

Bezos je, tvrde izvori, cijelo vrijeme imao osmijeh na licu te je izgledao kao da se osjeća opušteno i ugodno s njom

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kome trebaju tjelohranitelji kad Jeff Bezos ima svoju djevojku Lauren Sanchez... Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, suosnivač Amazona Bezos i njegova draga posjetili su gala večer ‘Portrait of a Nation Award‘ u National Portrait Gallery u Washingtonu, a izvori bliski paru tvrde da se Sanchez cijelo vrijeme nije odvajala od njega.

"Bio je vrlo angažiran tijekom cijele večeri i lijepo se odnosi prema ljudima koji su mu prilazila, ali ona je stalno bila tamo uz njega. Užasno je zaštitnički nastrojena prema njemu. Draga je i divna prema svima, ali ga je definitivno previše štitila tijekom večeri", rekao je izvor za Page Six.

Također je dodao da je Bezos cijelo vrijeme ‘imao osmijeh na licu te je izgledao kao da se osjeća opušteno i ugodno s njom‘.

Cijela prostorija bila je ispunjena imućnim osobama, uključujući i Hillary Clinton te Nancy Pelosi, no Bezos je bio u ‘središtu prostorije, a svi paparazzi su cijelo vrijeme bili oko njegova stola‘. Događaju su također prisustvovali i Serena i Venus Williams, Clive Davis, Ava DuVernay, Dr. Anthony Fauci i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:16