LJUBAVNI TROKUT

TKO TU VIŠE KOGA? I J. LO KOMENTIRALA NASTUP LADY GAGE I BRADLEYJA COOPERA 'Činio se malo nervozan. Prošaptala sam mu da nema zašto brinuti'

 
 Profimedia, Planet, Newscom, Ian West/PA Wire

Ovogodišnja dodjela nagrade Oscar po mnogočemu je bila posebna, ili barem drugačija. Poput dodjele iz 1989. godine, ni ovogodišnja dodjela Oscara nije imala domaćina, a najviše bure podigla je - pjevačica. I to pjevačica koja je osvojila Oscara.

Riječ je, dakako, o Lady Gagi koja je na dodjeli uživo nastupila s Bradleyjem Cooperom, glavnim glumcem i redateljem filma ‘Zvijezda je rođena’. Gaga je kao jedna od autorica pjesme ponijela Oscara za najbolju originalnu pjesmu, no njihov je nastup ono o čemu se priča.

Bez najave Lady Gaga i Bradley Cooper ustali su sa svojih sjedala u Dolby Theatreu u Los Angelesu i popeli se na pozornicu držeći se za ruku. Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka dodjele nagrade Oscar. Iako su većinu pjesme ‘Shallow’ izveli sjedeći jedno preko puta drugog, završna strofa koju su otpjevali s priljubljenim obrazima i zatvorenim očima uz klavir apsolutno je osvojila i publiku i gledatelje.

No, obožavatelji pjevačice i glumca izgubili su, moglo bi se reći, razum, komentirajući čaroban trenutak. Većina je u izvedbi vidjela ‘očitu kemiju’ što sigurno nije sporno budući da su oboje profesionalni izvođači. Potom su se pojavile glasine da se Bradley na after partyju družio više s Gagom nego sa suprugom Irinom Shayk koja ga je bodrila iz prvog reda, ali čak ni fotografije to nisu mogle potkrijepiti.

Komentare o tome da između pjevačice i glumca ima nešto puno više, do vrhunca je doveo glumac i komičar David Spade koji je na Instagramu podijelio njihovu fotografiju s nastupa i napisao: ‘Imali ikakve šanse da ovi dvoje ne spavaju skupa?’

View this post on Instagram

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

A post shared by David Spade (@davidspade) on

A onda je sve dodatno začinila Cooperova bivša supruga, glumica Jennifer Esposito koja se nasmijala na fotografiju. Mediji su potom iz njezine knjige koju je izdala prije pet godina, a u kojoj je opisala svoju borbu s celijakijom, izvukli dio u kojem Coopera opisuje kao ‘zabavnog, pametnog, umišljenog, arogantnog i fantastičnog manipulatora’ koji je u vezi gledao samo svoje potrebe. To je, naravno, bilo dovoljno da posluži kao potvrda da je Bradley Cooper u stanju manipulirati lijepom suprugom i pritom je varati.

A onda su još britanski tabloidi otkrili da je Irina Shayk još krajem siječnja prestala pratiti Lady Gagu na Instagramu i Twitteru. Navodno joj je dosta glasina i insinuacija, no tim potezom sigurno nije uspjela začepiti usta, već možda samo doliti ulje na vatru.

Iz dana u dan pojavljuju se neki novi detalji ili o odnosu Irine i Bradleyja ili o odnosu Gage i Bradleyja, a sad se javila i Jennifer Lopez koja zapravo nema nikakve veze s ljubavnim trokutom. Ona je samo glumcu dala savjet prije nastupa jer je, kako je rekla, ‘bio vidno nervozan’.

J.Lo i njezin partner Alex Rodriguez objavili su na YouTubeuu live video iz limuzine kad su se vraćali s dodjele Oscara. Komentirali su koješta, a dotaknuli su se i izvedbe pjesme ‘Shallow’. Rodriguez je rekao da je ostao zapanjen izvedbom, da su ga impresionirali, i pitao je Jennifer što mu je prišapnula prije nastupa.

- Činio se malo nervozan. Prošaptala sam mu, samo sam rekla: ‘Pjesma je stvarno prekrasna. Kad publika čuje prve note, odmah će početi pljeskati. Zato nemaš zašto brinuti. Samo izvedi pjesmu - objasnila je Lopez i dodala da je Cooper odgovorio i ponovio nekoliko puta ‘Aha, ok, shvaćam, shvaćam’.

I Lopez je duet opisala kao ‘nevjerojatno lijep i intiman’.

Cijela je priča dobila dodatan uzlet budući da je Lady Gaga uoči dodjele Oscara prekinula zaruke s Christianom Carinom. Shayk i Cooper imaju dvogodišnu kćer Leu de Seine Shayk Cooper, a lijepa manekenka, koja iza sebe ima i dugogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom, već je ranije dala do znanja da privatni život ne misli razvlačiti po medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:25