SLAVNI SPORTAŠ

Tom Brady objavio znakovitu poruku nakon što je Gisele Bundchen progovorila o njihovom razvodu

Par se vjenčao 2009. godine, a u listopadu 2022. su objavili da se razvode

Tom Brady i Giselle Bundchen

 Marion Curtis/Instar Images/Profimedia/

Tom Brady je na svojem Instagram profilu objavio zagonetnu poruku nakon što je njegova bivša supruga Gisele Bündchen prestala šutjeti o njihovom razvodu i rekla da je to bila ‘smrt njezinih snova‘.

45-godišnji nogometaš je na storyju jučer podijelio citat o uspjehu esejista Ralpha Walda Emersona. To je učinio nakon što je Bündchen dala intervju za Vanity Fair, u kojem je iskreno govorila o njihovom prekidu nakon 13 godina braka. Time je ušutkala glasine da je do razvoda došlo zbog njegove odluke da se povuče iz NFL-a u veljači 2022. godine.

- Smijati se često i puno, zadobiti naklonost inteligentnih ljude i naklonost djece, zaslužiti priznanje iskrenih kritičara i otrpjeti izdaju lažnih prijatelja, citat je koji je Brady objavio na svom Instagramu, prenosi Independent.

Citat se nastavlja o radostima koje proizlaze iz uspjeha, kao i iz roditeljstva. Podsjetimo, Brady s Bündchen ima dvoje djece, 12-godišnjeg Benjamina i 9-godišnju Vivian, dok on ima i 15-godišnjeg sina Jacka s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

- Cijeniti ljepotu, pronaći najbolje u drugima, ostaviti svijet malo boljim, bilo to zdravo dijete, vrt ili društvo. Znati da je i jedan život bio lakši zbog toga što si živio. To znači uspjeti, napisao je.

Dan prije njegove objave na Instagramu, Bündchen je u intervjuu za Vanity Fair rekla da je njihov razvod ‘smrt njezinih snova‘, dodavši da oplakuje njihov prekid.

- Teško je. Zamišljaš da će ti život ići u određenom smjeru, napraviš sve što možeš. Vjerovala sam u bajke kad sam bila mala. Mislim da je to prekrasno. Zahvalna sam što sam vjerovala u bajke. Daš sve što imaš da ostvariš svoje snove. Daš sto posto od sebe, a slomi ti se srce kad to ne završi onako kako si se nadala, no ne možeš više ništa, ispričala je u intervjuu.

Bivša manekenka se osvrnula i na glasine o tome što je dovelo do njihovog razvoda, a demantirala je navode da je Bradyju rekla da mora birati između obitelji i karijere. Dodala je da i dalje navija za njega.

- Slušajte, uvijek sam navijala za njega i nastavila bih zauvijek. Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte. Želim da sve postigne i osvoji. Želim da mu se ostvare svi snovi, ispričala je.

Dodala je i da njihov razvod nije crno-bijela priča. Otkrila je da su se razveli zbog toga što su se jednostavno udaljili nakon više godina.

- Kako vrijeme prolazi, shvaćamo da smo željeli drugačije stvari, a sada imamo izbor. To ne znači da ne volite osobu. To samo znači da, ako želite živjeti život kakav želite, morate imati nekoga tko se može s vama naći na pola puta, zar ne?

Unatoč onome što bi tabloidi mogli pisati, Bundchen kaže da će s bivšim suprugom ostati u prijateljskom odnosu.

- Ne igramo jedan protiv drugoga. Mi smo tim i to je prekrasno. Ne žalim ni za čim, dodala je.

Podsjetimo, par se vjenčao 2009. godine, a u listopadu 2022. su na Instagramu oboje objavili da se razvode.

- Uz veliku zahvalnost za vrijeme koje smo proveli zajedno, Tom i ja smo se prijateljski razveli. Prioritet su mi uvijek bila i bit će naša djeca koju volim svim srcem. Nastavit ćemo zajedno im biti roditelji kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju zaslužuju. Iako je, naravno, jako teško prolaziti kroz ovakvo što, osjećam se blagoslovljena zbog vremena koje smo proveli zajedno i želim mu sve najbolje, napisala je tada Giselle uz molbu da se tijekom tog osjetljivog razdoblja poštuje njihova privatnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:23