PRVI INTERVJU

Tom Brady progovorio nakon razvoda: ‘Radim najbolje što znam, usredotočen sam na dvije stvari‘

Dodao je i da to što se njihov razvod ‘odigrao pred očima javnosti‘ predstavlja drugu razinu poteškoća

Gisele Bundchen i Tom Brady

 Angela Weiss/Afp

Igrač NFL-a Tom Brady progovorio je o razvodu s manekenkom Gisele Bündchen, koji je prošlog tjedna finaliziran.

"Puno je profesionalaca koji u životu prolaze kroz stvari s kojima se suočavaju na poslu i s kojima se nose kod kuće. Očito je dobra vijest da je ovo vrlo prijateljska situacija i da sam stvarno usredotočen na dvije stvari - brigu o svojoj obitelji i djeci te da pobjeđujem u nogometu. Dakle, to rade profesionalci. Fokusirate se na posao kad je vrijeme za posao, a onda kad dođete kući, fokusirate se na prioritete koje imate kod kuće. Trudite se sve učiniti najbolje što možete. To je ono što ću nastaviti raditi", rekao je Brady.

Dodao je i da to što se njihov razvod ‘odigrao pred očima javnosti‘ predstavlja drugu razinu poteškoća. "Svi mi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi i činimo najbolje što možemo", rekao je i dodao da je imao tu sreću da je i sam imao nevjerojatne roditelje ‘koji su ga uvijek učili kako treba raditi stvari‘ te da i on sam ‘želi biti izvrstan otac svojoj djeci‘.

"Želim uvijek moći držati glavu visoko na terenu i izvan njega, i pokušat ću nastaviti to činiti sve dok sam ovdje", zaključuje, prenosi NY Post.

Njih su se dvoje rastali nakon 13 godina braka, a zajedno imaju dvoje djece - sina Benjamina i kćer Vivian. Brady iz prošle veze ima i sina Jacka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:54