NEOČEKIVANI GOST

Tom Cruise helikopterom sletio u vrt britanske obitelji, da se iskupi provozao je mališane

BBC piše da obitelj nije prije znala da je Cruise bio na helikopteru, a samo su joj rekli da postoji neimenovani ‘VIP koji kasni‘
Glumac Tom Cruise
 Chris Delmas/AFP

Helikopter s Toma Cruisea sletio je u vrt jedne obitelji u Warwickshireu jer je lokalna zračna luka u Coventryju zatvorena. Cruise, koji trenutno boravi u zemlji koja snima najnoviji film "Nemoguća misija", sletio je helikopterom u vrt vlasnice Alison Webb.

BBC piše da obitelj nije prije znala da je Cruise bio na helikopteru, a samo su joj rekli da postoji neimenovani "VIP koji kasni".

Hollywoodskoj zvijezdi nije se previše žurilo jer se slikao i besplatno provozao helikopterom Alison, njezinu djecu i partnera.

Za BBC je rekla: “Mislila sam da bi djeci bilo super da vide kako helikopter slijeće u vrt. On (Tom Cruise) je stigao i izašao, a to je bilo kao, 'Wow.' Otišao je ravno k djeci na razgovor, a onda je prišao i rekao hvala. Zatim je rekao ako bi djeca htjela da mogu ući u helikopter".

Webb navodi da je djecu pilot poveo dok je Cruise prisustvovao sastanku. "Ispostavilo se da je to bio nevjerojatan dan", rekla je. "Bilo je to nadrealno, još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:59