VIŠE NIJE SOLO

Tom Cruise ima novu curu! Zaljubio se u kolegicu iz Nemoguće misije: ‘Kliknuli su od prvog dana‘

Pikanterije sa snimanja sedmog nastavka "Nemoguće misije" procurile su ovih dana, a tiču se Toma Cruisea i urlanja na ekipu
Hayley Atwell i Tom Cruise

Snimanje najnovijeg nastavka iz filmskog serijala "Nemoguća misija" donijela je američkom glumcu Tomu Cruiseu (58) novu ljubav.

Navodno se zbližio s kolegicom iz filma, britanskom glumicom Hayley Atwell (38). Daily Mail piše da su dvoje glumaca postali prilično nerazdvojni i da su kliknuli od prvog dana.

- Lockdown i sve druge prepreke koje dolaze uz to, još više su ih zbližile i postali su prilično nerazdvojni. Druže se nakon snimanja, a ona je već bila u njegovom londonskom domu. Sjajno se slažu i čini se da su jako sretni, rekao je izvor za Daily Mail.

Zadnjih tjedana dvojac provodi na atraktivnim filmskim lokacijama u Rimu, Veneciji, Britaniji i Norveškoj.

Pikanterije sa snimanja sedmog nastavka "Nemoguće misije" procurile su ovih dana, a tiču se Toma Cruisea koji je, kako se može čuti na snimci, urlao na dio tima zato što se ne pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa. Cruise je doslovce eksplodirao kada je vidio dva čovjeka na računalu koji sjede jedan do drugoga.

image
Hayley Atwell
Bdc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- U Hollywoodu ponovno snimaju filmove samo zbog nas. Je li vam jasno da će se zbog nas otvoriti tisuću radnih mjesta, p**** vam materina!? Nema isprika, ljudi gube svoje j**** domove zato što se sve zatvara. Ovaj j**** film će se nastaviti snimati, je li vam jasno? Ako vas ponovno vidim, dobit će te j**** otkaz! - urlikao je Cruise na ekipu.

Snimku njegove tirade koja traje dvije i pol minute objavio je engleski tabloid Sun, ali ona nije zaustavila Cruisea da i dan kasnije očita bukvicu ekipi. To je očito bilo malo previše za dio zaposlenika pa je njih petero dalo otkaze.

image
Hayley Atwell na snimanju Nemoguće misije
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Na snimanju Nemoguće misije
Insidefoto/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi još od razvoda od Katie Holmes 2012. godine., dok je Hayley prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s engleskim liječnikom. Prije Katie, Tom Cruise bio je oženjen također kolegicom Nicole Kidman.

Hayley Atwell je američko-britanska glumica koja je ostvarila uloge u nizu poznatih filmova poput "Osvetnika", "Christophera Robina", "Ant-Mana", "Pepeljuge", "Brideshead Revisited", ali i serija od kojih je najzapaženija bila uloga Peggy Carter u serijama "Agents od S.H.I.E.L.D". i "Agent Carter".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:20