MICHELIN POSSIBLE

Tom Cruise iznajmio cijeli kat otmjenog restorana za romantičnu večeru s ruskom ljepoticom, gostili se jastogom

Manje od tjedan dana nakon što je izašao s novom djevojkom Elsinom Kairovom, Tom Cruise oduševio je rusku ljepoticu intimnom večerom

Tom Cruise i Elsina Kairova bili na privatnoj večeri

 Profimedia/Instagram/

Holivudska zvijezda Tom Cruise (61) navodno je dao sve od sebe kako bi oborio s nogu svoju novu ljubav, Elsinu Kairovu (36), bivšu suprugu ruskog oligarha.

Zvijezda filma ‘Nemoguća misija‘ navodno je unajmila cijeli kat ekskluzivnog restorana Novikov u Mayfairu kako bi njih dvoje mogli uživati u romantičnoj večeri.

Cruise, koji je ‘težak‘ 500 milijuna funti, potrošio je na večeru oko 500 funti, za jastoge i sushi, prenosi The Sun.

"Tom je djelovao jako zaljubljeno i pomno je slušao svaku riječ koju je Elsina izgovorila. Djelovali su fizički vrlo bliski. Pridružio im se njegov tjelohranitelj, koji je uskočio kad je jedan od članova osoblja restorana zamolio za fotografiranje s glumcem. Elsina je bila vrlo dotjerana, odjenula je svjetlucavu haljinu i crnu bundu", otkrio je izvor za britanski tabloid.

"Tom je bio vrlo velikodušan pa je osoblju dao 100 funti napojnice, prije nego što su on i Elsina šmugnuli kroz bočna vrata u automobil koji ih je već čekao ispred", dodao je.

image

Elsina Kairova

Instagram/Elsina Kairova/

Podsjetimo, par je nedavno viđen zajedno na jednoj zabavi s prijateljima, koji su komentirali da je glumac bio ‘opijen‘ Elsinom i da se ‘nisu razdvajali cijelu večer‘.

Bivša manekenka, koja je britanska državljanka, prethodno je bila 11 godina u braku s ruskim oligarhom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je dijelila luksuznu vilu vrijednu 22 milijuna funti, kao i kuću u Londonu vrijednu 18 milijuna funti. Također posjeduje skupocjenu kolekciju odjeće i torbica, a neke je od njih, u vrijednosti od milijun funti, tijekom brakorazvodne parnice čak sakrivala od svog sada već bivšeg supruga. On se požalio da je potrošio nevjerojatnih 10 milijuna funti na njezinu odjeću i još dva milijuna na torbice.

image

Elsina Kairova

Instagram/elsina Kairova/

Par je također posjedovao nekretnine u Dubaiju i na Cipru, zajedno sa skupocjenim automobilima, nakitom i umjetničkim zbirkama vrijednima milijune funti.

"Bez obzira s kim je u vezi, Tom Cruiseom ili bilo kim drugim, ti muškarci bi trebali biti svjesni da ona voli finije stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorene", upozorio je prije nekoliko dana Tsetkov svog ‘nasljednika‘ i dodao: "Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:40