BIZARNA ODLUKA GLUMCA

TOM CRUISE NE ŽELI VIĐATI KĆER JER NIJE SCIJENTOLOGINJA Bliska prijateljica njegove bivše žene: 'Zbog tih bolesnih ljudi ne smije ni ručati sa mnom'

 
Tom Cruise i Suri u srpnju 2012.
 Profimedia, FameFlynet USA

Tom Cruise, poput većine drugih razvedenih očeva, može viđati kćerku Suri 10 dana mjesečno, no on je već godinama navodno uopće ne viđa. Njihova posljednja zajednička fotografija snimljena je 2013. godine.

- Svatko smije viđati svoje dijete ako to želi. Tom i Katie su to i dogovorili prema brakorazvodnoj nagodbi, ali on je odabrao da je neće viđati jer nije scijentologinja - rekao je izvor za Us Weekly.

Tom Cruise (56) i Katie Holmes (39) vjenčali su se 2006., a razveli šest godina kasnije. Katie je bila ta koja je predala papire za razvod, i to navodno bez ikakve prethodne najave, razgovora, rasprave…

Tony Ortega, bivši urednik magazina The Village Voice i kritičar scijentologije, kaže da je Holmes najvjerojatnije morala potpisati ‘neki ugovor prema kojem javno ne smije ništa loše reći o scijentologiji’ kako bi osigurala skrbništvo nad kćeri.

- Htjela je izaći iz kulta i htjela je sa sobom povesti Suri - objašnjava Ortega i dodaje da su glumicu nakon razvoda vjerojatno savjetovali da ne ostaje u kontaktu s bivšom prijateljicom i bivšom scijentologinjom, glumicom Leah Remini.

- Siguran sam da joj je otac, koji je odličan i pametan odvjetnik, rekao da bi se druženje s Leah sigurno smatralo omalovažavanjem crkve u Tomovim očima. Nadamo se da će Katie s vremenom progovoriti o svemu i da ćemo je ponovno vidjeti u društvu prijateljice. Leah je povela ozbiljnu kampanju protiv scijentološke crkve, a mislim da Katie želi zadržati život kakav sad ima sa Suri. Mislim da joj nije do svađe sa crkvom - dodaje.

Leah Remini je javno napustila crkvu 2013., a nedavno je ustvrdila da Holmes ‘ne smije ni ručati s njom’ jer su joj zaprijetili oduzimanjem skrbništva nad Suri.

- Bile smo bliske prijateljice. To je sve skupa bolesno - rekla je nedavno zvijezda serije ‘Kralj Queensa’.

Glasnogovornica Scijentološke crkve Karin Pouw je negirala Tvrdnje Leah Remini u priopćenju:

- Smiješne priče gđice Remini nemaju kraj, a mitovi i bajke koje ona i njezin koproducent šire naokolo, bizarnije su iz dana u dan. Angažiraju producente da izvlače iz naftalina stare, apsurdne laži koje su izmislili i proširili bivši scijentolozi, motivirani pohlepom i mržnjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:09