OPET JE SOLO

Tom Cruise upoznao njenu djecu pa prekinuo s bogatom Ruskinjom: ‘Ostali su si dobri jer što ako se sretnu u liftu...‘

Elsina ima sina i kćer iz prethodnog braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima Dimitrijem Tsvetkovim

Tom Cruise i Elsina Kairova

 Profimedia/instagram/

Slavni glumac Tom Cruise navodno se razišao od svoje djevojke, Ruskinje Elsine Kairove samo nekoliko dana nakon što je upoznao njezinu djecu.

Zvijezda ‘Top Guna‘ (61) i Elsina (36), koja je bivša supruga ruskog oligarha Dimitrija Tsvetkova, prvi su se put sreli prošlog prosinca tijekom zabave u Mayfairu, gdje su viđeni kako razgovaraju. Međutim, kako sada izvještava The Sun, par je prekinuo i to samo nekoliko dana nakon druženja s njezinom djecom.

Tom je navodno taj koji je ‘ohladio tu romansu‘, ali je želio ostati prijatelj s ruskom ljepoticom jer žive u istoj stambenoj zgradi u Londonu.

"Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje, a za Toma je ta veza jednostavno išla svojim tijekom", rekao je izvor za The Sun.

Elsina ima sina i kćer iz prethodnog braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima Dimitrijem Tsvetkovim. Sama Elsina kćer je Rinata Kairova, vodećeg ruskog političara čija se vrijednost procjenjuje na pet milijardi funti te je bliski saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina.

image

Elsina Kairova

Instagram/Elsina Kairova/

Elsina se ranije ‘zbližila‘ s Cruiseom te je on redovito provodio noći u njezinu otmjenom stanu u Londonu. Viđeni su zajedno i na gala večeri jedne londonske humanitarne organizacije, gdje se pojavio i princ William kao počasni gost. Par je na taj događaj stigao odvojeno, ali su puno vremena provodili zajedno. Također su viđeni i na brojnim privatnim večerama u londonskim restoranima, kao i u šetnji Hyde Parkom koji se nalazi u blizini Elsininog stana.

"Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost", rekao je nedavno izvor za strane medije, no čini se da se ipak nisu dovoljno zbližili pa je svatko krenuo svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:04