NJEGOVA JE ZADNJA

TOM CRUISE ZABRANIO NICOLE KIDMAN DOLAZAK NA VJENČANJE NJIHOVA SINA 'Njegove odluke poštuju se poput zakona'

 
Tom Cruise i Nicole Kidman 1992.
 Profimedia, Uppa entertainment

Tom Cruise je navodno zabranio svojoj bivšoj ženi Nicole Kidman dolazak na vjenčanje njihova zajedničkog sina Connora. Sin slavnih glumaca (24), scijentolog poput slavnog oca, ženi se svojom djevojkom Silvijom.

- Tom stoji iza ove odluke, a njegove se želje poštuju poput zakona. Tom je nazvao sina i Connor je odmah poslušao - rekao je izvor za američki RadarOnline.

Bivši DJ Connor, koji se inače bavi i ribolovom, ‘doslovce obožava svog tatu’, dodao je izvor tvrdeći da nikad ne bi bio neposlušan prema 56-godišnjm glumcu. Connorova zaručnica navodno nosi nadimak ‘scijentološka princeza’, a kontroverznom religijskom pokretu pristupila je zajedno s roditeljima čim su iz Italije, gdje se rodila, doselili na Floridu. Tom navodno obožava buduću snahu i jako ga veseli što je sin odabrao upravo scijentologinju.

Nicole navodno već godinama nije u kontaktu s Connorom i Isabellom, djecom koju je usvojila dok je bila u braku s Tomom. Nakon razvoda 2001. Cruiseu je pripalo skrbništvo nad djecom. Zapravo, djeca, koju su odgajali u okviru Scijentološke crkve, sama su odabrala živjeti s ocem.

23.JULY.2013

CONNOR AND BELLA CRUISE SEEN IN THIS CELEBRITY TWITTER PICTURE POSTED VIA INSTAGRAM!, Image: 167029919, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 370 0291**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Connor i Bella Cruise 2013.

Australska glumica je uglavnom odbijala javno govoriti o svojem odnosu s djecom iz prvog braka, no u nekoliko je navrata dala naslutiti da su ipak u kontaktu. Unatoč tome, nije bila prisutna na nekim velikim događajima u njihovom životu, kao što je Bellino vjenčanje s Maxom Parkerom u Londonu 2015. Bella (26) je također odbacila glasine i za Daily Mail je prije tri godine rekla da se redovno čuje i s Tomom i s Nicole.

- Naravno da se čujemo, pa oni su mi roditelji. Svatko tko kaže drugačije, laže - rekla je Bella koja je, za razliku od svog muža Maxa, navodno još uvijek aktivna u Scijentološkoj crkvi. Na njezino vjenčanje nije došao ni Tom, zbog brojnih obaveza, a ni Maxovi roditelji koji, pak, nisu htjeli biti u središtu medijske pažnje. Popis gostiju rađen je pažljivo i pozvani su bili samo prijatelji od najvećeg povjerenja dok brojni rođaci i šira obitelj nisu bili ni pozvani.

Tom Cruise takes daughter Suri and son Connor out to Central Park in NYC.
 Sept. 7th, 2010 New York, NY, Image: 79024089, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, NPG
Profimedia, NPG
Tom Curise s djecom - Connorom, Bellom i Suri, 2010.

Nicole je ranije okrivljavala scijentologiju za propast braka s Cruiseom i odvajanje od djece. Glumica Leah Remini, bivša scijentologinja koja je razotkrila brojne probleme, manipulacije i nasilje unutar crkve, u knjizi je napisala da je Kidman odmah po razvodu u crkvi obilježena kao ‘neželjena osoba’.

Glumica s drugim mužem Keithom Urbanom također ima dvoje djece, kćeri Sunday (10) i Faith (8). U braku su od 2006. Tom iz drugog braka s Katie Holmes ima 12-godišnju kćer Suri. U listopadu 2018. američki su mediji objavili da je Tom nije vidio godinama.

U intervjuu za magazin Who prošle godine Nicole je o svojoj djeci s Curiseom rekla:

- Za mene je to jako privatna tema. Moram štititi sve te odnose. Ono što sam 150% sigurna je da bi dala svoj život za djecu, jer to je i svrha majčinstva. Connor i Bella su donijeli svoje odluke. Odabrali su scijentologiju, a moj posao kao majke je da ih i dalje volim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:11