(NE)MOGUĆA MISIJA

Tom Cruise zaljubljen u rastavljenu kolegicu s kojom je nekad bio u vezi, prekinuli su zbog vjere!?

‘Oni već imaju određenu povijest, no to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa‘, otkriva izvor

Tom Cruise

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tom Cruise se navodno želi ponovno povezati sa Sofijom Vergarom nakon njezinog razvoda od supruga Joea Manganiella.

Ova 61-godišnja glumačka superzvijezda poznata po brojnim filmskim klasicima nakratko se udvarao glumici još 2005. godine, prije nego što se zaljubio u Katie Holmes.

- Oni već imaju određenu povijest, no to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa - rekao je izvor za britanski časopis Heat.

- Navodno su se zabavljali na Hollywood Hillsu i uživali. Sofia tada nije baš davala signale da želi nešto dugoročno, pa se to završilo na potpuno prijateljski način i ostali su prijatelji - dalje je tvrdio insajder, prenosi NY Post. Doduše, kako nadalje tvrdi izvor, Toma je uvijek izjedalo to što je "odbacio Sofiju i odabrao Katie".

image

Tom Cruise

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

InStyle je prošle godine izvijestio da je Cruisea s Vergarom spojio njegov prijatelj Will Smith u veljači 2005. Paparazzi su par slikali zajedno na samo jednom spoju, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

Prema Andrewu Mortonu, koji je napisao hit knjigu “Tom Cruise: An Unauthorized Biography”, Vergara je "bila zaslijepljena Tomovim osmijehom i zabavljena mnoštvom telefonskih poziva, cvijeća i čokolada koji su uslijedili nakon njihova prvog susreta".

image

Sofía Vergara

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Međutim, Vergara se kao pobožna katolkinja glumica ubrzo počela brinuti da bi je Cruise želio obratiti na scijentologiju.

- Ubrzo je postalo jasno da je bila na audiciji za najveću ulogu u svom životu - gospođu Cruise - napisao je Morton.

- Bilo mi je jasno da će se, ako prihvati ulogu, morati odreći svoje katoličke vjere i prijeći na scijentologiju - dodao je te istaknuo da je 51-godišnja Vergara bila "prestravljena scijentologijom". Kako tvrdi Morton, iskreno je vjerovala da će je Bog udariti i gorjeti u paklu ako se pridruži. Romansa je nakon toga prekinuta.

Ubrzo, Cruise je počeo izlaziti s Holmes u travnju 2005. godine. Par se vjenčao i dobio svoju kćer Suri sljedeće godine. Doduše, razveli su se 2012.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia

Vergara se 2015. udala za glumca Joea Manganiella, a prošlog mjeseca su šokirali obožavatelje objavom da se rastaju. Glumci su dali ekskluzivnu zajedničku izjavu za Page Six, rekavši da su "donijeli tešku odluku o razvodu".

- Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku - napisali su. Manganiello je podnio zahtjev za razvod od Vergare, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44