KAKVI PROBLEMI

Tomićeva djevojka opisala život u karanteni, javnost je u šoku: ‘Kako ću na WC, tko će mi prati kosu...‘

Sierra je na Youtubeu objavila snimku u kojoj se jada da im nitko ne čisti sobu, ne mijenja plahte te kako peru suđe u umivaoniku
 Instagram

Australski tenisač Nick Kyrgios, inače poznat po ekscesima, obrušio se na djevojku svog kolege Bernarda Tomića, australca hrvatskih korijena, nakon što su 72 igrača Australian Opena bili prisiljeni ostati u dvotjednoj karanteni u hotelu neposredno prije prvog Grand Slam turnira u ovoj godini.

- On je budala - prvo je počastio Novaka Đokovića koji se žalio na loše uvjete u hotelu nakon što su tenisači završili u strogoj karanteni kada se ispostavilo da je u tri aviona s kojima su letjeli bilo pet covid-pozitivnih slučajeva.

Potom je opleo po Tomićevoj djevojci, Vanessi Sierri, reality zvijezdi i zvijezdi stranice s filmovima za odrasle Only Fans, koja je s njima završila u karanteni. Sierra se, naime, požalila da ne može do frizera, ali i da nikada dosad nije vršila veliku nuždu pred svojim dečkom, što joj predstavlja velik problem.

- Ne smeta me Bernie, no to što izvodi njegova djevojka nema veze s pameću, smiješne scene - napisao je na Twitteru Kyrgios.

Sierra je na Youtubeu objavila snimku u kojoj se jada da im nitko ne čisti sobu, ne mijenja plahte te kako su prisiljeni prati suđe u umivaoniku. Dodala je kako se osoblje hotela ne brine dovoljno dobro o prehrani njezinog dečka koji je vegan pa moraju dnevno potrošiti 200 dolara na dostavu.

U svojim jadikovkama izrazila je i zabrinutost zbog dijeljenja tako malog prostora sa svojim dečkom.

- Imamo samo jednu kupaonicu. Nisam nikad oobavljala veliku nuždu pred Bernardom. Ne znam što da radim. Još nismo probili tu granicu u vezi i nadam se da nećemo ni morati - kazala je i pritom izazvala podsmijehe na drušvenim mrežama.

- Što radiš s tom umjetnom djevojkom koja ni svoju kosu ne zna oprati - pisali su Bernardu obožavateljice, a drugi su mu pružili punou podršku: - Sretno Bernie, ne slušaj hejtere! - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:28