‘IZGLEDA KAO K****‘

Tommy Lee i njegova supruga šokirali novim videom: ‘Deportirat će nas zbog ovog...‘

Kontroverzni 61-godišnji bubnjar Motley Cruea i njegova supruga posjetili su popularno turističko mjesto i snimili svoje eskapade

Često objavljuju videe s australske turneje Motley Cruea

 Instagram/tiktok/screenshot/

Tommy Lee se našalio da su on i njegova supruga Brittany Furlan u opasnosti od deportacije iz Australije nakon što je prošlog tjedna objavila video iz akvarija u Sydneyju koji je zaintrigirao mnoge.

U nedjelju su kontroverzni 61-godišnji bubnjar Mötley Crüea i njegova supruga posjetili popularno turističko mjesto i snimili svoje eskapade. Tommy je snimci dodao urnebesan glas, uspoređujući različite morske životinje s muškim spolnim organima.

- Idemo u Sydney Aquarium - optimistično je rekao legendarni glazbenik pri početku videa.

- Prvo što smo vidjeli je ova kornjača kojoj vrat izgleda poput penisa - istaknuo je Tommy i dodao da izgleda kao "apsolutni k****" te da ima "dugačak penis umjesto lica".

Kako piše Daily Mail, snimio je i druge morske životinje uključujući morskog psa, kojeg je usporedio s Ku Klux Klanom, kao i raže.

- Prilično sam siguran da ćemo moja žena i ja biti deportirani ubrzo nakon večerašnjeg koncerta - napisao je.

Inače, bendovi Mötley Crüe i Def Leppard trenutno su na australskom dijelu svoje zajedničke svjetske turneje, a u subotu navečer su izašli na pozornicu u Sydneyu, na stadionu sidnejskih Giantsa. Sljedeći koncert održat će danas u Melbourneu.

Također, Tommy je u ponedjeljak oštro osudio visoke cijene cigareta u Australiji u usporedbi s ostatkom svijeta nakon što je kupio kutiju Marlboro Golda. Tommy je ostao ogorčen kada je morao platiti 251,96 dolara za četiri kutije cigareta, a račun je podijelio na svom Instagram profilu.

- 251,96 dolara za 4 kutije cigareta ovdje u Melbourneu - napisao je uz dva emojija srednjeg prsta.

Tommy je platio 62,99 dolara po kutiji, što je skupo čak i za australske standarde gdje prosječna kutija košta 40 dolara. Prema web stranici Statista, paket Marlbora košta oko 9 dolara u Sjedinjenim Državama. Porezi na duhan koje je odredila australska vlada među najvišima su u svijetu, a na taj način vlada nastoji u potpunosti iskorijeniti štetnu naviku pušenja u toj zemlji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 18:00