OWLKITTY U KABINI

‘Top Gun‘ je postao još bolji: Tom Cruise dobio je urnebesnog dlakavog partnera koji je oduševio 4 milijuna ljudi

OwlKitty je prava zvijezda s A liste. Do sad se pojavila u Ratovima zvijezda i Harryju Potteru, Jurskom parku, Usijanju i Titaniku

Scena iz videa

 /Youtube/screenshot

Top Gun: Maverick jedan je od najvećih filmskih hitova ove i posljednjih desetak godina - pravi globalni fenomen s gotovo 1,5 milijardom dolara zarade na kino-blagajnama. Sviđa se publici, sviđa se kritici. A sada je, šale se na internetu, postao još bolji. Ili barem slađi i smješniji. Naime, ekipa s YouTube kanala OwlKitty iskoristila je golem uspjeh filma i napokon ostvarila dugo željeni projekt - mash up video u kojem su spojili Toma Cruisea to jest Mavericka i crnu mačku. Kadrovi su iz prvog Top Guna, a OwlKitty je zamijenila Goosea. Cruise i čupava maca (pravog imena Lizzie), igraju odbojku, voze motor, jure nebom i općenito žive život najboljih pilota.

Top Gun je najnoviji uradak ekipe s kanala koji ima 2,26 milijuna pretplatnika. Zvijezda je Lizzie, petogodišnja dugodlaka mačka zelenih očiju iz Portlanda u Oregonu, SAD. Lizzie ima zavidnu filmsku karijeru. Kažu da je iznimno vrijedna i zna posao, obožava laserske pokazivače i krem sir, a najviše voli kada joj honorar isplate u poslasticama i češkanju.

image

Scena iz videa, Maverick i OwlKitty

/Youtube/screenshot

OwlKitty, to jest Lizzie, prava je zvijezda s A liste i dosad se pojavila u filmovima poput Ratova zvijezda i Harryja Pottera, bila je strašna u Jurskom parku i Usijanju, zablistala u Titaniku i 50 nijansi sive. Napravila je sjajan posao i u Igri prijestolja te videu Ariane Grande. Osim njezinih nastupa u filmskim i televizijskim hitovima, na njezinom YouTube kanalu je i gomila videa koji pokazuju njihov nastanak i događanja iza scene.

image

Scena iz videa

/Youtube/screenshot

Top Gun u ovoj verziji oduševio je gotovo četiri milijuna gledatelja i izazvao tisuće komentara.

- Mislim da je prilično sjajno što je mačka sama izvodila sve vratolomije i što su sve scene u zraku snimljene u pravim borbenim zrakoplovima. Istinska predanost. - napisao je jedan komentator, a mnogi su zaključili da Owl Kitty definitivno zaslužuje Oscara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:42