BRAČNE NEVOLJE

Tošić se oglasio nakon Karleušine prijave za nasilje: ‘Uvijek se trudim biti gospodin, što god radio‘

Nogometaš Duško Tošić odlučio se svima obratiti putem Instagrama nakon što ga je supruga optužila za nasilje

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 Screenshot/instagram

Nogometaš Duško Tošić oglasio se na Instagramu po prvi put nakon što ga je njegova supruga, srpska pjevačica Jelena Karleuša prijavila policiji zbog nasilja, jer ju je ošamario tijekom božićnog ručka.

Policija je utvrdila da ju je Tošić, navodno, prvo pljunuo, a zatim ošamario toliko jako da joj je nanio ozljede na licu. Sada se Duško Tošić odlučio direktno obratiti svojim pratiteljima na Instagramu.

"Poštovani pratitelji, prijatelji i pripadnici medija. Obično se ne volim obraćati ovim putem jer smatram da moje ime, lik i djelo trebaju biti vezani isključivo za sportsku priču i dobra humanitarna djela. Popratio sam što većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran obratiti se na ovaj način.

Kao što znate i možete vidjeti, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom sam naslovu ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopće ne pronalazim! Ljudi koji me poznaju, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi biti gospodin ma gdje bio i što god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorirat ću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe.

Također smatram da bismo svi trebali preusmjeriti svoje misli i energiju našem najboljem sportašu Novaku Đokoviću i stati svim srcem uz njega!!! Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega", napisao je Duško na Instagram storyju.

image

Duško Tošić obratio se javnosti putem Instagrama

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:56